Update articol:
DUPĂ DOAR CÂTEVA LUNI LA EON-ROMÂNIA

Surse: Alexandru Maximescu se întoarce la OMV Petrom, de la 1 februarie

Alexandru Maximescu, fostul director al diviziei Public and Regulatory Affairs din cadrul OMV Petrom, actualmente membru în Consiliul Director al EON, se va întoarce la OMV Petrom de la 1 februarie, potrivit surselor noastre.   

Financialintelligence.ro (https://financialintelligence.ro/plecari-importante-de-la-varful-omv-petrom-dupa-demisia-marianei-gheorghe/) a scris, în luna septembrie, că Alexandru Maximescu, directorul diviziei Public and Regulatory Affairs din cadrul OMV Petrom încă de la începutul anului 2014, îşi va începe activitatea la compania EON în această toamnă. Se pare că, după doar câteva luni la EON, Maximescu se va întoarce în OMV Petrom.  

Alexandru Maximescu a fost implicat puternic în discuţiile dintre statul român şi operatorii din Marea Neagră privind Legea Offshore. Începând cu ianuarie 2007, el a activat drept Consilier Justice and Home Affairs în cadrul Reprezentanței Permanente a României în cadrul Uniunii Europene, coordonând procesului de aderare al România la spațiul Schengen, inclusiv punerea în aplicare a instrumentului financiar Facilitatea Schengen. Anterior, el a deținut funcția de consilier în cadrul Ministerului Român al Administrației și Internelor.

 

 

BVBStiri BVB

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (20/10/2020)

Tranzactii parti afiliate - SDTN si EFSA

TERAPLAST SA (TRP) (20/10/2020)

Detalii teleconferinta T3/2020

Sphera Franchise Group (SFG) (20/10/2020)

Incheierea actelor juridice cu partile afiliate