Update articol:
COMUNICAT

Theta a ales City Gate pentru sediul său central din România

Theta, lider de piață în producția de mobilier personalizat și consultanță în design interior, a ales City Gate pentru sediul său central din România. Compania va ocupa o suprafață de peste 1.000 mp în Turnul de Sud al complexului, aflat într-o zonă emblematică a Bucureștiului. Noul chiriaș va finaliza mutarea sediului central și a showroom-ului în City Gate până în martie 2022.

La un an și jumătate de la începutul pandemiei de Covid-19, tot mai multe companii încep să ia în calcul revenirea la birou, pe măsură ce angajații devin mai interesați să lucreze de la sediu, decât de acasă. Profesioniștii caută un spațiu liniștit, cu dotări la cele mai înalte standarde, care să le confere siguranță, relaxare, dar și posibilitatea de a își desfășura activitatea în aer liber. Acești factori au reprezentat o motivație importantă pentru Theta, o bine-cunoscută companie de consultanță în design interior și mobilier personalizat, atunci când a ales City Gate ca locație pentru sediul său central și showroom-ul din România. Theta va ocupa o suprafață de peste 1.000 mp, într-un spațiu modern de birouri din Turnul de Sud al City Gate, pe o perioadă de 5 ani.

„Încă un lider al pieței locale alege City Gate ca sediu central, ceea ce pentru GTC România înseamnă o continuare a seriei de contracte de închiriere de succes. Decizia confirmă, încă o dată, reputația noastră deja consacrată în segmentul spațiilor de birouri din București. Suntem încântați să avem alături de noi Theta,  o companie renumită, și suntem  onorați  de încrederea acordată. Am fost plăcut surprinși de rapiditatea procesului decizional arătat de noul nostru chiriaș în asigurarea unei locații de primă clasă pentru afacerea și angajații săi. De asemenea, aș dori să mulțumesc echipei CEE Estate, precum și Knight Frank România pentru sprijinul acordat în această tranzacție. Se spune că „nu există un loc mai bun ca acasă” și sper că Theta se va simți așa în City Gate, având o colaborare pe termen lung și reciproc avantajoasă” – a spus Ziv Gigi, Director General al operațiunilor GTC din România.

Theta face parte din Intermedio General Group, companie ce activează în industria de mobilier de uz rezidențial și instituțional. Din 2008, Theta este unul dintre liderii de piață din Europa de Est, cu peste 11 ani de experiență în producția de obiecte de mobilier personalizate și renovări de top, oferind servicii de design interior de calitate superioară și soluții de tip fit-out pentru peste 1.500 de clienți. Theta a oferit consultanță și a livrat design de ultimă generație pentru spații însumând 300.000 mp pentru 882 de birouri, 112 spații HoReCa și 504 spații comerciale și rezidențiale. Locația foarte bine poziționată, designul interior modern și diversitatea facilităților de relaxare și entertainment au reprezentat factori decisivi pentru Theta în alegerea City Gate pentru biroul din București.

City Gate este o clădire de birouri  de ultimă generație situată în zona de nord a Bucureștiului, ce oferă  acces facil la spațiile de business și recreaționale situate în jurul Parcului Herăstrău și a centrelor de birouri precum cel din Piața Victoriei. Complexul dispune de 48.000 mp de spații de birouri moderne, adaptate nevoilor chiriașilor. Recent, lobby-ul Turnului de Sud a fost  modernizat, oferind o experiență de design interior de înaltă calitate, pentru chiriași și oaspeții City Gate. Având acces direct la transportul public, proprietatea oferă, în același timp, peste 1000 de locuri de parcare subterane. Piațeta dintre cele două clădiri  este o locație modernizată ce oferă un moment de liniște chiriașilor și vizitatorilor, care se pot relaxa atât în interiorul acesteia, cât și într-unul dintre lobby-urile complexului. La ultimul etaj al Turnului de Sud se poate lua prânzul sau se poate face o pauză de cafea la sky-bar-ul restaurant care oferă o vedere excepțională asupra parcului Herăstrău.

Grupul GTC este unul dintre cei mai importanți investitori și dezvoltatori imobiliari, activ în Polonia și în capitalele țărilor din Europa Centrală și de Est. Pe parcursul celor 25 de ani de activitate, GTC a dezvoltat 76 de birouri moderne și proprietăți de retail, la standarde ridicate, cu o suprafață totală de peste 1,3 milioane de metri pătrați, în Europa Centrală și de Est.

GTC gestionează acum un portofoliu imobiliar comercial din care fac parte 51 de clădiri, care oferă peste 810 mii de mp de birouri închiriabile și spații comerciale în Polonia, Ungaria, România, Serbia, Croația și Bulgaria. În plus, GTC are în plan dezvoltarea a 390 de mii de mp de proprietăți de retail și birouri în capitalele Europei Centrale și de Est, iar 37 de mii de mp se află deja în construcție.

GTC S.A. este listată la Bursa de Valori din Varșovia, inclusă în indicele mWIG40 și cotată la Bursa de Valori din Johannesburg. În 2020, GTC a lansat primul său raport ESG, ce prezintă activitatea Grupului pe parcursul a 25 de ani, în cadrul celor 6 piețe din Europa Centrală și de Est.

 

 

BVB | Știri BVB

ALRO S.A. (ALR) (14/01/2022)

Stadiu litigiu Alro - Consiliul Concurentei

ALRO S.A. (ALR) (14/01/2022)

Raport conf. art. 108 Legea 24/2017 (R)