Update articol:

Ziua copilului, sărbătorită în Parcul Circului

Copiii de toate vârstele, alături de familie și prieteni, sunt invitați de 1 iunie, la un eveniment inedit organizat de Circul Metropolitan, alături de voluntari- cadre didactice din Capitală, printre care și președintele Comisiei de Învățământ din Senat, Monica Anisie, potrivit unui comunicat.

Sărbătoarea va avea loc în Parcul Circului, iar participanții vor avea parte de ateliere de creaţie şi jocuri în aer liber. Evenimentul va începe la ora 13:00 şi va continua până la ora 20:00, iar atelierele vor fi organizate atât în interiorul Circului Metropolitan, cât şi pe aleile Parcului Circului.

Spectacolul va fi susținut chiar de copiii din grădinițele și școlile din sectorul 2 al Capitalei.

,,Ne dorim să oferim tuturor copiilor şi părinţilor o zi plină de evenimente educative şi creative, o zi de neuitat! Este datoria noastră să le asigurăm copiilor starea de bine şi să le facem copilăria mai frumoasă. Copiii reprezintă viitorul, iar educația și bucuria lor sunt prioritatea noastră.“, a declarat Monica Cristina Anisie, președintele Comisiei de Învățământ din Senat.

Cei prezenți vor avea parte și de spectacole de dans, muzică, gimnastică ritmică şi ateliere de pictură, jocuri pe asfalt. La activităţi se va alătura şi Alexander Florescu, instructorul vedetelor, care va coordona atelierele sportive, de nutriţie şi psihologie pe înţelesul copiilor.

În plus, cei mici,  care sunt pasionați de circ, vor putea participa la ateliere de jonglerie și arta circului.

BVB | Știri BVB

TTS (TRANSPORT TRADE SERVICES) (TTS) (25/09/2023)

TTS a fost nominalizata pentru "European Small & Mid-Cap Awards 2023"

VES SA (VESY) (22/09/2023)

Retragerea dintr-o activitate principala

ONE UNITED PROPERTIES (ONE) (22/09/2023)

Completarea Convocatorului AGEA din 09/10 octombrie 2023

INFINITY CAPITAL INVESTMENTS S.A. (SIF5) (22/09/2023)

Demersuri privind vanzarea pachetului de actiuni la Sinterom S.A.