Update articol:
Întâlnirea anuală a acționarilor E.ON va avea loc în mediul online

E.ON: AGA este programată pentru 28 mai și va avea loc mai devreme decât a fost anunțată inițial. Ordinea de zi va include o rezoluție privind dividendul pentru exercițiul financiar din 2019

E.ON Energie România fuziune cu E.ON Furnizare Gaz

E.ON a stabilit 28 mai ca nouă dată pentru Adunarea Anuală a Acționarilor (AGA) din acest an. Acest lucru este în conformitate cu noile reguli ale Legii privind corporațiile germane, care au fost adoptate recent ca urmare a crizei Covid-19. Evenimentul se va desfășura online, fără participarea fizică a acționarilor, potrivit unui comunicat de presă.

„Este în interesul tuturor să păstrăm distanța între noi, astfel încât acționarii noștri vor avea ocazia să adreseze întrebări și înaintea Adunării Anuale a Acționarilor, unde vor putea totuși să își exprime voturile”, a declarat Johannes Teyssen, CEO E.ON.

În martie, E.ON a anunțat că va amâna Adunarea Anuală a Acționarilor de la mijlocul lunii mai până la jumătatea lunii iunie, din cauza situației actuale generate de Covid-19. Cu toate acestea, o nouă dispoziție legală permite acum E.ON să conducă Adunarea Anuală a Acționarilor, se mai precizează în comunicat.

“Acest lucru a fost necesar în această situație, având în vedere cerințele de reglementare existente și pentru a proteja acționarii și angajații noștri. Am muncit din greu pentru a crea condițiile necesare și, cu noul format virtual, putem chiar invita acționarii la o dată anterioară celei anunțate inițial”, a precizat Teyssen.

Ordinea de zi va include o rezoluție privind dividendul pentru exercițiul financiar din 2019. Detalii despre procedurile online ale Adunării Generale Anuale vor fi incluse în invitație și vor fi publicate din timp.

BVB | Știri BVB

EVERGENT INVESTMENTS S.A. (EVER) (25/01/2022)

Initierea primei etape a programului de rascumparare actiuni

SSIF BRK FINANCIAL GROUP SA (BRK) (25/01/2022)

Initiere program de rascumparare actiuni proprii

PROMATERIS S.A. (PPL) (25/01/2022)

Hotarare civila referitor divizare Promateris S.A.

SIF BANAT CRISANA S.A. (SIF1) (25/01/2022)

Document informare - alocare actiuni