Update articol:

BIOFARM: Producem în continuare, la cotele înregistrate înainte de pandemia provocată de noul Coronavirus

Biofarm răspunde provocărilor aduse de valul de îmbolnăviri cu COVID 19 conform principiilor și valorilor asumate de companie și își continuă activitatea în aceste zile dificile pentru a putea acoperi solicitările pacienților. Reprezentanții companiei au luat măsurile adecvate aprovizionării cu materii prime necesare fluxului de producție pentru ca pe aceste linii activitatea să se desfășoare fără sincope, la capacitate de 100%. Biofarm a asigurat toate stocurile necesare pentru ca întreg portofoliul de produse, ce acoperă 60 de arii terapeutice, să fie produse conform cerințelor pieței, potrivit unui comunicat de presă.

Compania precizează: “De asemenea, compania Biofarm le mulțumeste partenerilor de pe lanțul de aprovizionare și distribuție, celor care se străduiesc constant în această perioadă pentru ca produsele companiei să ajungă la cei care au nevoie de ele, la fel ca și până acum. Apreciem efortul permanent al partenerilor noștri, al distribuitorilor si lanțurilor de farmacii și ii asigurăm de tot suportul necesar din partea noastra în desfășurarea activității. Cu ajutorul resurselor digitale avem grijă, în fiecare zi, ca schimbările aduse de măsurile de siguranță impuse de autorități în modul de lucru să nu afecteze raporturile de activitate cu acești parteneri.

Grija și respectul față de consumatori sunt valori în care compania Biofarm crede cu tărie și de fiecare dată a arătat că aceste principii sunt confirmate prin fapte concrete. Ca urmare, angajații Biofarm rămân în linia întâi pentru a le putea asigura pacienților tratamentele de care au nevoie. Printr-un comportament responsabil, compania a luat și va lua toate măsurile necesare pentru ca angajații săi să fie în siguranță, iar pacienții să nu resimtă un stres suplimentar legat de tratamentul pe care îl urmează.  

Biofarm înțelege și respectă deciziile luate de autoritățile române pentru a limita răspândirea virusului SARS-CoV-2, drept urmare  reprezentanții companiei se informează permanent cu privire la aceste decizii și le pun în practică. Pentru a respecta solicitarea repetată a autorităților de distanțare socială, o parte dintre angajații companiei își desfășoară și își vor desfășura activitatea de acasă în următoarele săptămâni. Angajații care sunt implicați în procesele de fabricație (direct si indirect productivi), de care depinde producția propriu-zisă, respectă programul de lucru adaptat situației de fapt.

Traversăm o perioadă extrem de dificilă și de aceea apreciez efortul susținut pe care îl fac colegii mei pentru ca procesul de producție Biofarm să se desfășoare fără sincope. Păstrăm standardele de calitate, eficiență și siguranță cu care ne-am obișnuit consumatorii și ne asigurăm că prin măsurile pe care le-am luat și continuăm să le luăm suntem un aliat responsabil al luptei cu noul Coronavirus pentru binele pacienților”, a declarat Cătălin Vicol, director general.

Produsele Biofarm au fost create pentru a răspunde nevoilor și așteptărilor consumatorilor noștri, fiind o promisiune a calității, profesionalismului, eficienței și accesibilității. Aceste valori care definesc activitatea companiei nu doar că rămân în picioare în această perioadă, dar sunt fundamentul activităților pe care le desfășurăm în condiții speciale din cauza pandemiei.

Considerăm că în această perioadă dificilă fiecare dintre noi, prin dovezi concrete de solidaritate, disciplină și respect față cei din jur, poate ajuta la diminuarea efectelor crizei sanitare”.

BVBStiri BVB

SIF TRANSILVANIA S.A. (SIF3) (25/05/2020)

Reluare tranzactionare - ora 09:45 - conform Decizie ASF nr. 617/22.05.2020

VES SA (VESY) (22/05/2020)

Litigiiu la 22.05.2020