Update articol:

Blue Air extinde programul „Zboară în Ţară” și în Italia și anunță noi rute și zboruri suplimentare de la Torino începând cu septembrie 2020

Blue Air își extinde operațiunile în Italia, alocând o aeronavă suplimentară bazei sale din Torino, începând cu septembrie 2020. Blue Air va introduce trei noi rute de la Torino și va crește frecvențele de zbor curente pe rutele interne din Italia, potrivit unui comunicat de presă.

Blue Air își îmbunătățește oferta de 7 rute interne (2 noi) de la Torino, cu două zboruri zilnice către Catania, un zbor zilnic către Lamezia Terme și zboruri noi către Bari (Nou) și Cagliari (Nou), adaugate rutelor existente – Napoli, Alghero și Trapani.

De asemenea, Blue Air va relua cursele pe ruta Bacau-Torino începand cu data de 1 octombrie, odată cu finalizarea lucrărilor de modernizare efectuate la Aeroportul Internațional Bacău.

Blue Air va zbura spre 8 destinații din / către baza sa din Torino, conform următorului program:
Torino – Catania 13 zboruri / săptămână FRECVENTA SUPLIMENTARĂ
Torino – Lamezia 7 zboruri / săptămână FRECVENTA SUPLIMENTARĂ
Torino – Bari 6 zboruri / săptămână RUTA NOUĂ
Torino – Cagliari 4 lupte / săptămână RUTA NOUĂ
Torino – Napoli 4 zboruri / săptămână FRECVENTA SUPLIMENTARĂ
Torino – Alghero 3 zboruri / săptămână FRECVENTA SUPLIMENTARĂ
Torino – Trapani 2 zboruri / săptămână
Torino – Bacau 3 zboruri / săptămână – de la 1 octombrie

„Suntem bucuroși să anunțăm extinderea operațiunilor noastre din Torino, pentru a oferi o conectivitate din ce în ce mai bună între regiunile cheie din Italia. Incepand din 2015, Blue Air a investit continuu pe piața din Torino, realizând o creștere durabilă a bazei sale de clienți și a expertizei locale. Alocând două aeronave la baza noastră din Torino, vom introduce noi rute și vom suplimenta orarul de zbor către cele mai căutate destinații din Italia. Italia este o piață esentială pentru noi, iar Blue Air își reafirmă angajamentul față de călătorii italieni, adaptându-se rapid la cererea în creștere pentru conectivitate internă și oferind servicii de cea mai bună calitate la prețuri scazute. Totodată, răspundem cererii mari de conexiune regională intre Moldova și Nordul Italiei prin reintroducerea rutei Bacău -Torino de la 1 octombrie”, spune Oana Petrescu, CEO Blue Air.

BVBStiri BVB

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (18/09/2020)

Aprobare Tribunal - fuziune prin absorbtie a companiilor de servicii energetice

SSIF BRK FINANCIAL GROUP SA (BRK) (18/09/2020)

Contract de imprumut cu Gocab Software

S.N.G.N. ROMGAZ S.A. (SNG) (18/09/2020)

Convocare AGOA - 23 (26) octombrie 2020

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (18/09/2020)

Comunicat referitor la AGOA din 12.10.2020