Update articol:

CCC deschide două magazine noi în luna noiembrie

Pe 7 noiembrie, CCC a deschis un nou magazin în orașul Zalău, în centrul comercial Zalău Value Centre, urmând ca mâine, 14 noiembrie, să deschidă încă un magazin în Sibiu, în cadrul noului centru comercial Promenada Sibiu. Astfel, rețeaua națională CCC ajunge în prezent la 67 de unități, potrivit unui comunicat de presă.

Centrul și vestul țării, unde am deschis și urmează să deschidem săptămâna aceasta noi unități, reprezintă pentru noi zone strategice de dezvoltare. Astfel, în Sibiu, spre exemplu, deschidem al doilea magazin, după ce anul trecut am inaugurat în Shopping City Sibiu cel mai mare magazin al nostru la nivel național, având o suprafață de peste 1200 mp. Până la finalul acestui an, vom ajunge la peste 70 de magazine CCC deschise în țară, consolidându-ne astfel poziția de principal jucător pe piața de retail din România”, declară Joanna Jozwiak, General Manager CCC România.

Pentru a sărbători deschiderea, CCC oferă 20% discount la toate produsele, atât în magazinul din Zalău, cât și în cel din Promenada Sibiu.

Colecția de toamnă CCC aduce varietate, un design special și urmează tendințele internaționale ale sezonului. Principala noutate a colecției CCC este reprezentată de brandul Gino Rossi, prezent în majoritatea magazinelor CCC, inclusiv la Sibiu, începând cu acest sezon. Gino Rossi înseamnă eleganță, un design chic și fashionable. Brandul și-a câștigat reputația prin cunoașterea excelentă a ultimelor tendințe în modă și o abordare creativă a stilului clasic. Pantofii care poartă logo-ul Gino Rossi sunt realizați cu atenție pentru fiecare detaliu, precum și printr-o selecție atentă a elementelor decorative. Piesele de rezistență ale colecțiilor Gino Rossi sunt pielea naturală de cea mai bună calitate și designul elegant sofisticat, potrivit aceași surse.

BVBStiri BVB

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (27/11/2020)

Comunicat referitor la comentarii media

SIF BANAT CRISANA S.A. (SIF1) (27/11/2020)

Autorizatie ASF - Modificare act constitutiv

ELECTROARGES SA (ELGS) (27/11/2020)

Prelungire mandat reprezentant permanent Benjamins United SRL