Update articol:
ADVERTORIAL

Certinvest lansează campania promoțională „Investește ce ți se potrivește!

SAI Certinvest SA, primul asset manager independent din România, marchează aniversarea celor 25 de ani de la înființare și lansează din 1 iunie 2020 Campania promoțională „Investește ce ți se potrivește!”, potrivit unui comunicat de presă.

Campania se va desfășura pe o perioadă de minimum un an și oferă bonusuri investitorilor care vor investi o sumă minimă de 150 de lei pe o perioadă de cel puțin 3 luni consecutive în unul sau mai multe fonduri deschise de investiții administrate de SAI Certinvest SA. Bonusurile vor fi calculate ca procent din suma investită începând cu data de 1 iunie 2020 – sau ulterior, de la data la care investitorul devine participant în această campanie, se mai arată în comunicat.

Potrivit Certinvest, condiția de acordare a bonusului este aceea ca investitorul să nu răscumpere – parțial sau integral – suma investită în cele 3 luni consecutive până la momentul plății acestuia.

Suplimentar, investitorii care vor participa în Campanie investind concomitent o sumă minimă lunară în două fonduri deschise de investiții, așa cum este precizat în Regulamentului oficial al Campaniei Promoționale disponibil aici, vor primi extrabonusuri.

Horia Gustă, Director General Certinvest, declară: „Am hotărât să aniversăm împreună cu investitorii cei 25 de ani de la momentul înființării Certinvest printr-o nouă abordare ce le permite acestora să beneficieze de bonusuri și extrabonusuri pentru subscrieri lunare consecutive cu o sumă lunară de minimum 150 de lei. Inclusiv pentru părinții ce doresc să economisească lunar, promoția reprezintă oportunitatea de a investi cel puțin alocațiile lunare ale copiilor, alegând din oferta fondurilor deschise administrate de SAI Certinvest investiția care li se potrivește cel mai bine. Este o perioadă cu multe provocări, dar economisirea și investirea trebuie să fie o constantă pentru că doar în acest mod ne putem proteja veniturile de erodarea inflației și ne putem asigura un fond de urgență pentru acoperirea oricăror situații neprevăzute”.

Investițiile pot fi realizate online, prin platforma de investiții www.investonline.ro, prin telefon (021 203 14 30 / 021 203 14 31) sau la sediul SAI Certinvest SA.

Înainte de a investi în aceste fonduri, Certinvest recomandă clienților să citească prospectele de emisiune și informațiile cheie destinate investitorilor. Acestea sunt disponibile gratuit în limba română la sediul SAI Certinvest SA și pe pagina de internet, www.certinvest.ro.

Performanțele anterioare nu reprezintă o garanție a realizărilor viitoare.

 

BVBStiri BVB

BITTNET SYSTEMS SA BUCURESTI (BNET) (11/06/2021)

Investitie in actiunile Arctic Stream

MECANICA FINA SA (MECE) (11/06/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (11/06/2021)

Tranzactii de tipul celor enumerate la art. 19 din Reg. (UE) 596/2014