Update articol:

Consiliul Concurenței a autorizat preluarea Lorencic Bauservice SRL de către Invest Unternehmensbeteiligungs Aktiengesells

Logo Consiliul Concurentei

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacția prin care Invest Unternehmensbeteiligungs Aktiengesellschaft din Austria preia Lorencic GmbH Nfg & Co KG și Lorencic Bauservice S.R.L, potrivit unui comunicat al instituției.

Consiliul Concurenţei: “Invest Unternehmensbeteiligungs Aktiengesellschaft preia, prin intermediul holdingului HTH Neun GmbH, companiile austriece Lorencic GmbH Nfg & Co KG și asociatul LO Baubedarfs GmbH, și, prin urmare, filiala românească Lorencic Bauservice S.R.L.

Invest Unternehmensbeteiligungs Aktiengesellschaft este o societate austriacă care acționează ca un fond de investiții, având un portofoliu divers de societăți.

Lorencic GmbH Nfg & Co KG și filiala sa din România, Lorencic Bauservice, comercializează utilaje de construcții, accesorii pentru construcții și materiale de construcții speciale către companiile din sectorul construcțiilor.

În urma analizei, Consiliul Concurenței a constatat că această operațiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenței efective pe piața românească sau pe o parte substanțială a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurențial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorității naționale de concurență, după eliminarea informațiilor cu caracter confidențial.”

BVB | Știri BVB

BITTNET SYSTEMS SA BUCURESTI (BNET) (30/05/2023)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

ROMCARBON SA (ROCE) (30/05/2023)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

VRANCART SA (VNC) (30/05/2023)

Raport conf. art. 108 Legea 24/2017 (R)

MECANICA CEAHLAU (MECF) (30/05/2023)

Hotarari AGA O & E 30.05.2023