Update articol:

Consiliul Concurenţei a autorizat preluarea mai multor companii agricole din Teleorman de către Grupul AMC Capital IV Scsp

Logo Consiliul Concurentei

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacția prin care grupul AMC Capital IV Scsp din Luxembrurg preia compania Agrinatura SRL şi, implicit, firmle pe care aceasta le controlează: Silosud SA, Agrifarm Aliprod SRL, Agroservice Piatra SA, Independenta G&T Prest SRL, Agrinatura Serv SRL, Agronica SRL şi Agritac SRL, toate din județul Teleorman, potrivit unui comunicat de presă.

Grupul AMC Capital IV Scsp este prezent, în România, în industria de ambalaje, prin intermediul companilor Pet Star Holding SA şi Pet Star Recycling SRL.

Companiile preluate activează în domeniul cultivării cerealelor şi trading-ului de cereale şi fertilizatori.

În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naționale de concurenţă, după eliminarea informațiilor cu caracter confidențial.

BVB | Știri BVB

PREBET SA AIUD (PREB) (07/12/2021)

Numire administratori provizorii si Convocare AGA O & E 12/13 Ianuarie 2022