Update articol:

Consiliul Concurenței analizează preluarea Panimon SA, Select-Com SA și Mado de către compania Agricultorul SRL

Logo Consiliul Concurentei

Consiliul Concurenţei analizează tranzacția prin care Agricultorul SRL va prelua compania Panimon SA și, indirect, firmele Select-Com S.A. și Mado SRL, potrivit unui comunicat de presă.

Consiliul Concurenţei precizează: “Agricultorul SRL desfășoară activități pe piața producției și comercializării cerealelor,  comercializării angro a cerealelor, comercializării angro a îngrășămintelor chimice, comercializării angro a pesticidelor, prestarea serviciilor de depozitare, condiționare și uscare a cerealelor, precum și servicii de transport rutier.

Panimom SA este activă pe piața producției și comercializării angro a produselor de morărit, pe piața producției și comercializării angro a pâinii și produselor de panificație, pe piața producției și comercializării angro a produselor de patiserie și cofetărie. Panimom SA deține firmele Select Com SA și Mado SRL.

Select Com SA are ca obiect principal de activitate comerțul cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi şi tutun, iar Mado SRL produce pâine, prăjituri, precum şi produse proaspete de patiserie.

Toate companiile implicate în tranzacție sunt din județul Bacău.

În conformitate cu prevederile Legii Concurenţei (nr. 21/1996), această operaţiune este o concentrare economică ce trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei.

Autoritatea de concurență va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.”

BVBStiri BVB

ROMCAB SA (MCAB) (27/09/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

TERAPLAST SA (TRP) (24/09/2021)

Hotarari CA 24.09.2021

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (24/09/2021)

Infiintarea Filialei Fabrica de Prelucrare a Concentratelor de Uraniu-Feldioara

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (24/09/2021)

Raport consolidat - S1 2021