Update articol:

Conso oferă un comparator al polițelor RCA

Sursa Facebook conso.ro

Conso a introdus un nou serviciu, prin care ajuta consumatorii sa cumpere online cea mai buna asigurare RCA. Noua platforma compara ofertele in timp real si asista utilizatorii in procesul de luare a deciziei, potrivit unui comunicat.

Incepand din luna iunie, Conso si-a extins activitatea pe piata asigurarilor, oferind consumatorilor posibilitatea de a cumpara online polita RCA. Acestia obtin in timp real oferte de la toti asiguratorii RCA, astfel ca pot compara usor primele de asigurare si acoperirea teritoriala.

De asemenea, comparatorul Conso pentru RCA asista consumatorii in procesul de alegere a politei, explicand avantajele optiunilor disponibile, cum ar fi:

  • serviciul de decontare directa genereaza costuri suplimentare insa aduce si beneficii deoarece permite asiguratilor sa se adreseze propriului asigurator RCA in calitate de pagubiti, in cazul in care suporta daune produse de un alt asigurat. Pentru consumatorii care doresc aceasta facilitate, ofertele sunt ordonate implicit dupa tariful cu decontare directa;
  • asigurarea Carte Verde poate fi extinsa si in afara Spatiului Economic European. Conso permite utilizatorilor sa selecteze tarile unde doresc acoperire si ii atentioneaza daca oferta nu corespunde criteriilor alese.

Noul serviciu beneficiaza de experienta Conso de aproape 15 ani acumulata pe segmentul comparatiilor de produse financiare, perioada in care am ajutat consumatorii sa identifice cele mai atractive oferte de pe piata si sa ia decizii financiare intr-o maniera informata. De aceasta data, facem inca un pas alaturi de consumatori si ii ajutam sa cumpere direct prin Conso, produsul de asigurare dorit,”, declara Marius Serban, Chief Product Officer la Conso.

Pentru a cumpara asigurarea RCA prin Conso, utilizatorul are de parcurs cativa pasi simpli, intreg procesul fiind finalizat in cateva minute, folosind telefonul, calculatorul sau tableta:

  • Completeaza formularul cu informatiile necesare pentru obtinerea ofertelor RCA de la asiguratori (informatii despre autoturism, proprietar, durata politei);
  • Compara ofertele asiguratorilor si alege varianta optima;
  • Adauga adresa de livrare si efectueaza plata cu cardul.

Dupa confirmarea platii, utilizatorul primeste pe email polita RCA in format electronic, urmand ca polita in format fizic sa fie livrata la domiciliu, impreuna cu celelalte documente informative, impuse de normele ASF.

Conso activeaza pe piata asigurarilor in calitate de asistent in brokeraj, in colaborare cu Campion Broker, societate autorizata de ASF ca broker de asigurare.

In prezent, Conso compara ofertele RCA pentru toate societatile de asigurare de pe piata care ofera acest produs: Allianz-Tiriac Asigurari, Asirom, City Insurance, Euroins, Generali, Grawe, Groupama, Omniasig, Uniqa si Watford.