Update articol:

Doi directori Deutsche Bank Londra şi-au chemat la birou croitorii de lux, în ziua în care banca germană anunţa că dă afară 18.000 de angajaţi

www.facebook.com/fieldingandnicholson www.facebook.com/fieldingandnicholson

Christian Sewing, directorul executiv al Deutsche Bank, a criticat doi manageri de la biroul de la Londra care au chemat la birou croitori de lux, luni, chiar în ziua în care cea mai mare bancă germană a anunţat desfiinţarea a 18.000 de locuri de muncă la nivel mondial, potrivit The Guardian.

“Nu înţeleg cum poate cineva să cheme lunea croitorii pentru a proba costume. În aceeaşi zi, a trebuit să spunem multora dintre colegii noştri că trebuie să plece”, a declarat directorul general Christian Sewing publicaţiei de afaceri Handelsblatt, precizând că atitudinea managerilor din Londra “nu corespunde în niciun fel valorilor noastre”.

După ce doi bărbaţi care transportau costume de haine au fost văzuţi ieşind din sediul Deutsche Bank, la începutul acestei săptămţni, s-a aflat că aceştia erau de la croitoria de lux Fielding & Nicholson.

Ian Fielding-Calcutt, fondatorul croitoriei, și Alex Riley au fost la birourile Deutsche Bank Londra, la directori de rang înalt, chiar în ziua în care banca a anunțat planurile de a renunţa la o cincime din forță de muncă la nivel mondial. Deutsche Bank are 7.000 de angajați la Londra, iar unii analiști anticipează că până la 3.000 de posturi ar putea fi desființate aici.

“Momentul ales a fost nepotrivit. Cred că mulți dintre cei concediați sunt traderi care nu poartă costume, așa că noi am continuat activitatea ca de obicei cu clienții noștri, care, în mod evident, nu au fost afectați de concedieri”, a declarat Fielding-Calcutt pentru Financial News.

Confecţionarea costumelor Fielding & Nicholson durează până la opt săptămţni, iar preţurile pornesc de la 1.200 de lire sterline.

Financial News a mai relatat, vineri, ca Deutsche Bank reduce pachetele de compensaţii pentru sute dintre angajaţii din City-ul londonez, în încercarea de a ţine sub control costurile în timpul restructurării activităţilor de investiţii.

Deutsche Bank plătește 197 milioane de dolari, ca să închidă o anchetă privind fapte de corupție, în Olanda

 

BVB | Știri BVB

SIF BANAT CRISANA S.A. (SIF1) (30/09/2022)

Raport consolidat pentru semestrul I 2022

PATRIA BANK S.A. (PBK) (30/09/2022)

Modificari in conducerea societatii

SSIF BRK FINANCIAL GROUP SA (BRK) (30/09/2022)

Autorizarea unui membru al Consiliului de Administratie

S.N.G.N. ROMGAZ S.A. (SNG) (30/09/2022)

Alegere Presedinte CA si Comitete consultative