Update articol:
Premiile Financial Intelligence 2020

Electrica – Premiul pentru cel mai puternic jucător de pe piața energiei electrice, la Gala Financial Intelligence 2020 – VIDEO

Electrica a primit, la Gala Financial Intelligence 2020, Premiul pentru cel mai puternic jucător de pe piața energiei electrice.

Corina Popescu, director general al Electrica, a declarat cu această ocazie: “Mă simt onorată să fac parte atât dintre premianţii Galei Financial Intelligence 2020, cât şi dintre invitatii pe care îi aveți în această seară.

Vă mulţumesc foarte frumos pentru recunoaștere, este un premiu pe care îl dedic tuturor angajaților Electrica pentru că eu cred că principala resursă pe care noi o avem este reprezentata de cei care lucrează în Grupul Electric.

Practic ei au reușit prin activitatea depusă în acest an, în condiții extrem de dificile…Am zis în permanenţă că și noi, alături de medici, suntem în prima linie și noi intrăm în casele oamenilor indiferent dacă sunt sănătoşi sau bolnavi, ca să aducem lumină și ca să le permitem oamenilor să poate să lucreze la calculator, să se poată uita la televizor.

Premiul este o recunoaştere pentru cei care au reușit să transforme Electrică în cel mai puternic jucător de pe piaţa energiei electrice.

Mulţumesc frumos fetelor de la Financial Intelligence pentru premiu, în numele tuturor angajaților din grup.

Să ştiţi că emoțiile sunt la fel de puternice fie că suntem separaţi, fiecare unde lucrează, în condiţiile desfăşurării galei online.

Felicitări pentru această Gală!”

Grupul Electrica este un jucător-cheie pe piața de distribuție și furnizare a energiei electrice din România, precum și unul dintre cei mai importanți jucători din sectorul serviciilor energetice.
Grupul Electrica oferă servicii la circa 3,8 milioane de utilizatori și are o arie de cuprindere națională – cu organizare în trei zone pentru distribuția energiei electrice: Transilvania Nord, Transilvania Sud, Muntenia Nord, și pe cuprinsul întregii țări pentru funizarea energiei electrice și pentru întreținere și servicii energetice.

BVBStiri BVB

ELECTROAPARATAJ S.A. (ELJ) (20/10/2021)

Raport auditor - art. 108 Legea 24/2017 (R)

PROMATERIS S.A. (PPL) (20/10/2021)

Informare Depozitarul Central - structura sintetica la 14.10.2021

C.N.T.E.E. TRANSELECTRICA (TEL) (20/10/2021)

Moody s acorda Companiei ratingul Baa3, perspectiva stabila

ROMPETROL WELL SERVICES S.A. (PTR) (20/10/2021)

Hotarari AGA O & E - 20 octombrie 2021