Update articol:
CAMPANIE DE SUSȚINERE A EMITENȚILOR BVB, ÎN CONTEXTUL RISCURILOR GENERATE DE VIRUSUL COVID-19

Emitenții BVB, invitați să publice GRATUIT convocatoarele AGA pe site-ul financialintelligence.ro, până la finalul lunii aprilie

Financial Intelligence vine în sprijinul emitenților, în contextul riscurilor generate de virusul COVID-19. Emitenții listați la Bursa de Valori București sunt invitați să publice GRATUIT convocatoarele AGA pe site-ul www.financialintelligence.ro, în secțiunea dedicată anunțurilor BVB, până la finalul lunii aprilie, pentru a asigura informarea corespunzătoare a acționarilor și investitorilor. De asemenea, vom prelua, tot GRATUIT, și anunțurile emitenților legate de procedurile de desfășurare AGA, în contextul epidemiei și al măsurilor restrictive adoptate de autorități.

Conform calendarelor financiare, în cursul lunii aprilie 2020, peste 400 de emitenți ale căror valori mobiliare sunt admise la tranzacționare pe piața de capital internă urmează a asigura derularea Adunărilor Generale ale Acționarilor (AGA). 

Considerăm că în această perioadă este extrem de important ca toate companiile să arate deschidere, să ne unim forțele și să ne susținem reciproc, pentru că numai așa vom putea suporta mai ușor efectele negative produse în economie și în piața de capital. Cu cât vom avea capacitatea să ne orientam mai bine, cu atât efectele negative asupra tuturor industriilor vor fi mai mici.

Foarte multe companii sunt nevoite să-și regândească modelul de business pentru a putea supraviețui, alte companii vin în sprijinul clienților cu măsuri de susținere.

De aceea, am decis să venim în sprijinul emitenților BVB printr-o Campanie de popularizare a informațiilor dedicate investitorilor și acționarilor și punem la dispoziția acestora o secțiune specială pe site-ul financialintelligence.ro, dedicată publicării GRATUITE a anunțurile emitenților legate de procedurile de desfășurare AGA, până la finalul lunii aprilie.

Ne alăturăm, astfel, inițiativelor din mediul privat de a pune la dispoziție resurse proprii, în mod gratuit, pentru a face față mai ușor acestei perioade dificile.

Pentru publicarea convocatorului companiei dumneavoastră pe site-ul financialintelligence.ro, vă rugăm să ne contactați, prin e-mail, la adresa: office@financialintelligence.ro.

Echipa Financial Intelligence

BVBStiri BVB

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (27/11/2020)

Comunicat referitor la comentarii media

SIF BANAT CRISANA S.A. (SIF1) (27/11/2020)

Autorizatie ASF - Modificare act constitutiv

ELECTROARGES SA (ELGS) (27/11/2020)

Prelungire mandat reprezentant permanent Benjamins United SRL