Update articol:
O nouă schimbare la Raiffeisen, după plecarea lui Laurențiu Ciocîrlan

George Mucibabici Jr. numit la conducerea departamentului de Investment Banking al Raiffeisen Bank, în locul Mirelei Ionescu

George Mucibabici Jr.

Raiffeisen Bank îl numește pe George Mucibabici Jr. la conducerea departamentului de Investment Banking. Mirela Ionescu, cea care a condus din 2005 această activitate, va rămâne în echipă și își va împărți timpul între investment banking și dezvoltarea altor proiecte, potrivit unui comunicat de presă.

Recent, și Laurențiu Ciocîrlan a părăsit funcția de Head of Investment Banking la Raiffeisen Bank, și a preluat conducerea unui fond de investiții private equity, lansat de proprietarii Dedeman, frații Dragoș și Adrian Pavăl.

George Mucibabici Jr, se alătură echipei Raiffeisen Bank, venind de la Banca Națională a României, unde a activat ca expert în cadrul Direcției Relații Internaționale, iar înainte de această poziție, a fost angajat șase ani la Seale & Associates, o firmă de investment banking și consultanță strategică în Washington, D.C., Statele Unite.

“Considerăm că experiența internațională pe care o are George în proiecte de fuziuni și achiziții (M&A) este un plus pentru piața românească, unde estimam ca exista oportunitati de circa 100 de tranzactii de M&A anul acesta. Dat fiind stadiul de dezvoltare al economiei românești, mulți antreprenori locali care și-au crescut afacerea de-a lungul timpului sunt acum preocupați să treacă la o nouă etapă de dezvoltare, acest lucru fiind realizabil fie prin achiziția unei companii locale, fie prin fuziunea cu alte companii din regiune sau prin listarea la Bursa de Valori București sau pe alte burse. Noi îi putem ajuta pe acești antreprenori în toate aceste demersuri.” a spus James Stewart, vicepreședinte Raiffeisen Bank.

 

În ultimii 15 ani, Raiffeisen Bank a ocupat constant o poziție de top în rândul băncilor de investiții din România, încheind cu succes majoritatea tranzacțiilor importante de pe piața de capital: IPO/SPO (Purcari, Sphera, Digi, MedLife, Electrica, Romgaz, Fondul Proprietatea, TeraPlast, Transgaz, Transelectrica), diverse plasamente private, emisiuni de obligațiuni municipale și corporative (Municipiul București, Raiffeisen Bank, NEPI, RCS-RDS), precum și multiple mandate de M&A (Brikston, Star Storage, Alisa Farming, Delaco, Continental Hotels).

De peste 20 de ani pe piață, Raiffeisen Bank România are aproape 5000 de angajati, peste 400 de agenții în toată țara, aproximativ 900 de ATM-uri, 250 de mașini multifuncționale (MFM-uri) și o rețea de 20.000 de POS-uri.

George Mucibabici Jr își va prelua funcția de șef al Departamentului de Inevstment Banking de îndată ce va obține autorizarea din partea BNR și va fi notificată schimbarea la Autoritatea de Supraveghere Financiară.

BVBStiri BVB

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (22/06/2021)

Hotarare CA - constituirea comitetelor consultative

PURCARI WINERIES PUBLIC COMPANY LIMITED (WINE) (22/06/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

IAR SA Brasov (IARV) (22/06/2021)

Hotarari AGA O 21.06.2021

S.N.G.N. ROMGAZ S.A. (SNG) (18/06/2021)

Reziliere Contract CTE Iernut