Update articol:

Grupul Altex a preluat RTC Proffice Experience de la fondul de investiții Oresa Ventures

Grupul Altex, prin firma Complet Electro Serv, a preluat RTC Proffice Experience, distribuitor de consumabile și mobilier pentru birouri, de la fondul de investiții Oresa Ventures, potrivit unui comunicat de presă.

Altex România, deținut de omul de afaceri Dan Ostahie, este unul dintre cele mai mari grupuri de societăți cu capital privat românesc, care deține, printre altele, peste 100 de magazine electroIT.

Tranzacția a fost semnată la începutul lunii decembrie, fiind supusă unor condiții suspensive, inclusiv primirea aprobării din partea Consiliului Concurenței.

Societatea de avocatură D&B David şi Baias a acordat asistență Grupul Altex și îl va consilia în toate etapele, până la încheierea tranzacției.

”Achiziționarea de către Altex a unei societăți românești binecunoscută în piață de mulți ani este o nouă dovadă a procesului de consolidare și creștere a brandurilor românești, proces la care echipa D&B a contribuit de-a lungul anilor. Am dovedit încă o dată că echipa noastră de avocați poate oferi consiliere la cele mai înalte standarde. În cadrul procesului de preluare a RTC Proffice de către Altex, avocații noștri au acordat servicii de due diligence juridic, asistență juridică în procesul de negociere a documentației de tranzacție și asistență în notificarea tranzacției la Consiliul Concurenței”, declară Sorin David, Managing Partner D&B David și Baias.

BVBStiri BVB

SIF MOLDOVA S.A. (SIF2) (19/10/2020)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 12 - 16.10.2020

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (19/10/2020)

Tranzactii parti afiliate - SDTN si EFSA

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (19/10/2020)

Notificare rascumparare actiuni proprii 12 - 16 octombrie 2020

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (19/10/2020)

Numirea domnului Valentin Nae in functia de Director al Sucursalei CNE Cernavoda