Update articol:

Hartnett, Superbet: ”Majoritatea companiilor din gambling vor înregistra o scădere între 50 și 100% din venituri”

Johnny Hartnett, Superbet Johnny Hartnett, CEO Superbet

Interviu cu Johnny Hartnett, CEO Superbet, despre efectele pandemiei Covid-19, asupra industriei jocurilor de noroc.

Reporter: Cum afectează pandemia noului coronavirus activitatea Superbet?

Johnny Hartnett: În mod evident, în linie cu directivele guvernului, am închis cele 1300 de agenții pe care le avem, așa că impactul asupra afacerii noastre, pe termen scurt, a fost uriaș. În plus, toate evenimentele sportive anulate au avut un impact major, astfel încât veniturile s-au prăbușit. Cel mai important lucru în această perioadă este ca angajații noștri să fie în siguranță și până acum așa s-a întâmplat.

Reporter: Ce schimbări credeți că vor exista în industria jocurilor de noroc din cauza restricțiilor impuse de autorități pentru a preveni răspândirea Coronavirusului?

Johnny Hartnett: Cred că industria va suferi semnificativ. Majoritatea companiilor vor înregistra o scădere între 50 și 100% din venituri (în funcție de faptul că sunt online sau nu). Întrebarea cheie este când se va redeschide retailul și când se va întâmpla, ce nivel de activitate va fi.

Reporter: Vă așteptați să crească piața jocurilor de noroc online?

Johnny Hartnett: Nu. Fără evenimente sportive, afacerea online este deja sever restricționată și probabil așa va fi și pentru viitorul apropiat.

Reporter: Într-o posibilă criză financiară cauzată de coronavirus, cum vor reacționa clienții Superbet, în opinia dumneavoastră?

Johnny Hartnett: În primul rând și cel mai important, sperăm să fie în siguranță clienții noștri. Am văzut că unii clienți din agenții migrează spre online, dar, în general, probabil că majoritatea își vor reduce cheltuielile semnificativ sau le vor opri în întregime.

BVBStiri BVB

Erste Group Bank AG (EBS) (19/10/2021)

Notificare - detineri > 4%

ROMCAB SA (MCAB) (19/10/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (19/10/2021)

Litigiu fost Director Executiv Guvernanta Corporativa

ALTUR S.A. (ALT) (18/10/2021)

Hotarare AGA E 18.10.2021