Update articol:

Impact Developer & Contractor încheie cu succes, în mod anticipat, plasamentul privat de obligațiuni corporative

Gheorghe Iaciu, acţionar majoritar al companiei Impact Gheorghe Iaciu, acţionar majoritar al companiei Impact

Impact Developer & Contractor anunță încheierea cu succes și în mod anticipat a plasamentului privat de obligațiuni corporative intermediat de TradeVille. Obligațiunile emise în cadrul plasamentului privat derulat în perioada 11 – 21 decembrie (simbol IMP26E) sunt denominate în EUR, au scadența la 6 ani și o rată anuală fixă a cuponului stabilită de emitent de 6.4% plătibilă semestrial. Valoarea subscrierilor efectuate în cadrul plasamentului a fost de 6,581,500 EUR, potrivit unui comunicat de presă.

Valoarea nominală a unei obligațiuni este de 500 EUR. Subscrierea minimă în plasament a fost de 50 de obligațiuni, echivalentul a 25,000 EUR. Majoritatea subscrierilor au fost făcute online prin platforma de tranzacționare TradeVille. Obligațiunile urmează să fie listate pe sistemul multilateral de tranzacționare operat de Bursa de Valori București.

„Decizia de a face un parteneriat cu TradeVille pentru a crește lichiditățile și implicit interesul pentru compania Impact a fost o alegere bună, drept urmare, plasamentul anunțat s-a încheiat cu succes. Piața de Capital reprezintă în continuare axul central al strategiei de dezvoltare a companiei noastre”, a declarat Sorin Apostol, Director General, Impact Developer & Contractor.

„Salutăm succesul acestui nou plasament privat de obligațiuni corporative care plasează TradeVille în postura de a fi intermediat peste 50% din plasamentele de acțiuni și obligațiuni corporative în 2020. Reușim această performanță prin conectarea rapidă a unei vaste comunități de investitori cu nevoile de finanțare ale antreprenorilor și companiilor românești cu ajutorul unei tehnologii online de subscriere modernă și accesibilă. Ne bucură cu atât mai mult că sprijinim obținerea de finanțare de către singurul dezvoltator imobiliar listat la Bursa de Valori București care are o longevitate similară cu cea a TradeVille pe piața noastră de capital”, a precizat Ovidiu-George Dumitrescu, Director General Adjunct, TradeVille.

***

Înființată în 1991, Impact Developer & Contractor este unul dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari pe segmentul rezidențial din România. Compania a construit peste 4,000 de facilități rezidențiale, însumând 500,000 de metri pătrați construiți și peste 13,000 de metri pătrați de spații de birouri și comerciale. Strategia curentă a companiei se concentrează pe dezvoltări rezidențiale cu un nivel ridicat de calitate și sustenabilitate, urmărind o piață țintă formată din segmente de clienți cu venituri medii și ridicate, precum și extinderea proiectelor imobiliare la nivel național prin vizarea unora dintre cele mai importante centre urbane din România.

BVBStiri BVB

MedLife S.A. (M) (27/01/2021)

Etapele procesarii efectelor hotararii AGEA din data de 15.12.2020

BITTNET SYSTEMS SA BUCURESTI (BNET) (27/01/2021)

Perioada inchisa tranzactionare 28.01.2021 - 26.02.2021

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (27/01/2021)

Raport auditor - art. 92 ind. 3 Legea 24/2017 - Tranzactii raportate in S2 2020