Update articol:

Încrederea – tema UNFINISHED, primul festival multidisciplinar din România

UNFINISHED, primul festival multidisciplinar din România, se desfășoară în perioada 27 septembrie -4 octombrie 2020.  Încrederea este tema festivalului de anul acesta, iar organizatorii au pregătit pentru comunitatea Unfinished prezentări și dezbateri inedite. La acest eveniment participă peste 60 de invitați, printre care artiști, jurnaliști, autori și designeri din toată lumea. Din cauza restricțiilor impuse de criza sanitară, evenimentul se desfășoară online.

UNFINISHED adună o comunitate efervescentă de creatori și vizionari dornici să aducă schimbări fundamentale în jurul lor. Anul acesta, evenimentul se va desfășura pentru prima data sub înaltul patronaj al Parlamentului European. Patronajul este modul prin care Parlamentul European oferă suport moral și recunoaște la nivel european impactul pe care UNFINISHED îl are asupra comunității sale.

Cristian Movilă, fondatorul Unifinished, spune: „Am încercat să ne prezentăm în fața comunității noastre puțin diferit, mai bine zis total diferit față de tot ce am făcut până acuma și am încercat să aducem oameni la care doar visam până acum”.

Marian Murguleţ, Secretar de stat pentru Tehnologia Informației la nivelul întregii Administrații Publice Centrale, CIO Guvernamental, a declarat: “Când creativitatea întâlnește tehnologia, rezultatele sunt mereu remarcabile. Festivalul multidisciplinar UNFINISHED are loc anul acesta pe o platformă digitală nou construită, care permite, pe lângă livrarea unui conținut video premium, și o interacțiune autentică între participanți. Tema acestei ediții este ÎNCREDEREA, și se pare că anul acesta UNFINISHED a pariat pe încrederea în tehnologie.

Pariul este câștigător.

Multe evenimente s-au mutat anul acesta online, dar parcă niciunul nu a făcut-o până acum ca festivalul UNFINISHED. Construind o platformă digitală de la zero, echipa din spatele UNFINISHED a înțeles că un nou mediu necesită un nou tip de experiență, adaptată comportamentului și obișnuințelor digitale. Astfel, festivalul de anul acesta e un exemplu de bună practică”.

UNFINISHED este o comunitate vibrantă de gânditori și creatori globali.  UNFINISHED depășește pragurile structurilor clasice de evenimente și acoperă golurile – atât geografice, cât și cognitive – dintre oameni, între generații și între practici.

BVBStiri BVB

MECANICA FINA SA (MECE) (23/07/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

IMPACT DEVELOPER & CONTRACTOR S.A. (IMP) (23/07/2021)

Raport conf. art. 92 ind. 3 Legea 24/2017

BITTNET SYSTEMS SA BUCURESTI (BNET) (23/07/2021)

Prelungire credit overdraft - Dendrio Solutions

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (23/07/2021)

Solicitare completare ordine de zi AGA 11.08.2021