Update articol:

Marcel Ciolacu şi apropiaţi ai săi, amendaţi pentru o masă la restaurant

Sursa foto: facebook.com

Președintele PSD și al Camerei Deputaților Marcel Ciolacu și mai mulți membrii din familie și colegi de partid au fost amendați cu 21.000 de lei, dupa ce au fost suprinși într-un local din județul Buzău în timp ce încalcă regulile sanitare, stabilite de Guvern, potrivit stirileprotv.ro.

În câteva fotografii, Marcel Ciolacu apare stând, la masă cu 10 persoane, inclusiv cu fostul premier Mihai Tudose, fără distanțare și fără măști de protecție. Toții au fost amendați, pentru că legea spune că la o masă pot sta cel mult  șase persoane. La rândul său, liderul PSD susține că lua cina alături de familie și că au despărțit mesele rapid.

Secvențele în care apare liderul PSD au fost surprinse sâmbătă seară în restaurantul unei pensiuni din localitatea Sărata-Monteoru, județul Buzău.

Marcel Ciolacu, președinte PSD, a spus„Aseară, împreună cu fiul meu, cu soția, cu nepotul, cu fratele meu, deci cinci membri pe care îi cheamă Ciolacu, am ieșit la un restaurant la Sărata-Monteoru. Alături de noi au venit și Mihai Tudose și domnul Romașcanu, moment în care a apărut o fotografie, dar peste cinci minute s-au despărțit mesele.”

Polițiștii au primit o sesizare prin 112 și un echipaj a mers la fața locului. Inițial, agenții i-au amendat pe trei angajați ai localului care nu purtau masca, apoi verificările i-au vizat și pe cei care apăreau în fotografii.

Georgian Drăgan, purtător de cuvânt Poliția Română: „Au fost identificate toate persoanele care apar în imaginile din spațiul public, acestea fiind sancționate contravențional, pentru că erau mai mult de șase persoane la o masă. Cuantumul total al sancțiunilor este de 21.000 de lei.”

Marcel Ciolacu, președinte PSD„În loc să se ocupe de ceea ce au de făcut și folosirea Poliției Române, mai ales de Ziua Armatei, împotriva adversarilor politici, mie mi se pare inacceptabil, de aceea o să mă adresez instanței să vedem cine a încălcat legea și cine nu, cine a făcut un abuz și cine nu.”

BVBStiri BVB

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (27/11/2020)

Comunicat referitor la comentarii media

SIF BANAT CRISANA S.A. (SIF1) (27/11/2020)

Autorizatie ASF - Modificare act constitutiv

ELECTROARGES SA (ELGS) (27/11/2020)

Prelungire mandat reprezentant permanent Benjamins United SRL