Update articol:

McDonald’s reia activităţile în Ucraina, dar deocamdată numai pentru livrări

McDonald

Lanţul de restaurante de tip fast-food McDonald’s Corp. a redeschis marţi trei restaurante de la Kiev, pentru prima dată după şase luni de la închiderea lor din cauza invaziei ruseşti, un semn că viaţa revine la normal în capitala Ucrainei, transmite AFP, potrivit Agerpres.

“După discuţii cu oficialii ucraineni, cu specialiştii în domeniu securităţii şi cu furnizorii”, grupul McDonald’s a decis să reia, pentru moment, doar activităţile de livrări.

Potrivit jurnaliştilor AFP, marţi dimineaţa mai mulţi angajaţi ai unor platforme de livrări stăteau la coadă în exteriorul unui restaurant McDonald’s din Kiev, aşteptând să prea comenzile pentru clienţi.

“În octombrie, aceste trei restaurante vor fi redeschise complet, inclusiv serviciile McDrive şi Express “, a precizat McDonald’s într-un comunicat de presă. Potrivit sursei citate, alte şapte restaurante din capitala Ucrainei ar urma să îşi redeschidă porţile în curând, precum şi alte restaurante “din oraşele din vestul ţării”.

Compania americană şi-a închis toate restaurantele din Ucraina şi Rusia în luna martie, iar în luna mai grupul american şi-a vândut majoritatea restaurantelor din Rusia către un partener local.

Înainte de invazia rusească, McDonald’s avea 109 de restaurante în Ucraina şi 850 în Rusia.

BVB | Știri BVB

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (05/10/2022)

Completare Convocare AGAO 19.10.2022

PURCARI WINERIES PUBLIC COMPANY LIMITED (WINE) (05/10/2022)

Purcari Wineries PLC a desfasurat prima editie a Zilei Investitorului

SOCEP S.A. (SOCP) (05/10/2022)

Erata Hotarari AGA O din 27.09.2022

FONDUL DESCHIS DE INVESTITII ETF BET PATRIA-TRADEVILLE (TVBETETF) (05/10/2022)

Notificare cu privire la numarul si tipul de investitorilor

CHIMCOMPLEX S.A. BORZESTI (CRC) (05/10/2022)

Plata dividende interimare aferente exercitiu financiar 2022