Update articol:

Microsoft va oferi angajaților un bonus de 1.500 USD pentru eforturile depuse în timpul pandemiei

Microsoft va acorda bonusuri de 1.500 de dolari mai multor angajați, după mai mult de un an de impact cu coronavirusul, potrivit CNBC.

Gestul face parte dintr-un efort depus de companiile de tehnologie pentru a menține angajații fericiți în timpul pandemiei și pentru a se asigura că rămân aproape, în condițiile în care mulți sunt încă departe de birouri. O astfel de grijă ar putea contribui la reducerea impactului unei tendințe de temut, numită Marea Demisie, deoarece companiile redeschid birourile, iar angajații iau în considerare schimbarea  locurilor de muncă.

Bonusurile vor costa Microsoft aproximativ 200 de milioane de dolari și sunt un gest pentru a arăta aprecierea eforturilor depuse de angajați față de clienții și parteneri în ultimul an, a declarat joi un purtător de cuvânt pentru CNBC, după ce The Verge a raportat prima dată știrea. La sfârșitul primului trimestru, compania avea peste 125 miliarde dolari în numerar și investiții pe termen scurt.

Kathleen Hogan, directorul principal pentru resurse umane al Microsoft, a anunțat joi informațiile despre bonusuri într-un mesaj către angajați. Bonusurile vor fi acordate angajaților din SUA și străinătate în iulie sau august, deși vicepreședinții companiei Microsoft nu le vor primi, nici angajații filialelor Microsoft GitHub, LinkedIn și Zenimax, a spus purtătorul de cuvânt.

Plățile speciale sunt o modalitate prin care companiile de tehnologie și-au arătat aprecierea față de angajații lor în era Covid. Unele companii au oferit angajaților lor credite pentru aplicații de livrare a alimentelor, cum ar fi Uber Eats, pentru a ajuta la plata meselor. Alte companii au distribuit pachete de îngrijire sau au oferit timp liber suplimentar. Microsoft a acordat, de asemenea, lucrătorilor cinci zile de concediu suplimentar plătite la începutul acestui an, a raportat Puget Sound Business Journal.

BVBStiri BVB

EB EBS TURBO SHORT 0,1/46,5/46 (EBEBSTS36) (27/09/2021)

Tranzactionare valoare rascumparare in piata RVSP pe 28 si 29 Septembrie 2021

Turbo Long on Daimler AG (RCDAITL1) (27/09/2021)

Reluare tranzactionare - ora 12:05 - Notificare Raiffeisen Centrobank AG modificare limita variatie

ROMCAB SA (MCAB) (27/09/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

TERAPLAST SA (TRP) (24/09/2021)

Hotarari CA 24.09.2021