Update articol:

Premierul Bennet susţine că jumătate din investiţiile mondiale în securitatea informatică se fac în Israel

Naftali Bennett Bennett a fost unul dintre câțiva lideri mondiali care au încercat să medieze încheierea războiului - Sursa foto: Twitter

Aproximativ jumătate din investiţiile în securitatea informatică din întreaga lume s-au făcut în ultimii ani în Israel, a declarat marţi premierul Naftali Bennett, citat de Reuters, potrivit Agerpres.

Într-o intervenţie prin videoconferinţă la Forumul Economic Mondial, prim-ministrul israelian a afirmat că, deoarece tot mai multe activităţi se efectuează prin telemuncă, firmele vor fi tot mai vulnerabile la atacurile informatice.

“Asta înseamnă că avem nevoie de o securitate informatică de calitate, iar Israelul a investit masiv în tehnologii de securitate informatică”, a arătat Bennett. “Cred că aproximativ jumătate sau aproape jumătate din investiţiile mondiale în companii din domeniul informatic în ultimii câţiva ani s-au făcut în Israel. Aşadar Israelul a devenit o putere în securitatea informatică. Văd multe oportunităţi şi intenţionăm să profităm de ele”, a adăugat el.

BVB | Știri BVB

OIL TERMINAL S.A. (OIL) (07/07/2022)

Solicitare completare ordine de zi AGA 29.07(01.08).2022

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (07/07/2022)

Raportare detineri sub pragul de 10% din totalul drepturilor de vot

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (07/07/2022)

Disponibilitate Raport Sustenabilitate 2021