Update articol:

Președintele ASF și Guvernatorul Băncii Naționale a Republicii Moldova au discutat despre consolidarea cadrului de cooperare între cele două instituții

Președintele Autorității de Supraveghere Financiară (A.S.F.), domnul Nicu Marcu, s-a întâlnit, astăzi, la sediul Autorității, cu domnul Octavian Armașu, Guvernatorul Băncii Naționale a Republicii Moldova (BNM), potrivit unui comunicat.

O delegație a BNM se află într-o vizită oficială la București, în contextul în care instituția va prelua, de la 1 iulie 2023, atribuțiile de licențiere, autorizare, reglementare și supraveghere a pieței asigurărilor din țara vecină.

Experții A.S.F. au prezentat, în cadrul discuțiilor dintre cele două părți, mai multe aspecte care țin de supravegherea și monitorizarea pieței asigurărilor. Accentul a fost pus pe supravegherea continuă și controalele la sediu, pe supravegherea conduitei pe piața asigurărilor, pe atribuțiile aferente protecției consumatorului, precum și pe particularitățile procesului de colectare a datelor în contextul raportărilor transmise de către societățile de asigurare și de către intermediarii în asigurări.

Președintele Autorității de Supraveghere Financiară și Guvernatorul Băncii Naționale a Republicii Moldova au discutat aspecte cu privire la consolidarea cadrului de cooperare între cele două instituții, după încheierea procesului de preluare a atribuțiilor de reglementare și supraveghere a pieței asigurărilor din Republica Moldova de către BNM.

BVB | Știri BVB

ONE UNITED PROPERTIES (ONE) (06/10/2022)

Eliberare unitati rezidentiale si locuri de parcare in cadrul One Cotroceni Park

EVERGENT INVESTMENTS S.A. (EVER) (06/10/2022)

Finalizarea Programului nr. 6 de rascumparare actiuni

CHIMCOMPLEX S.A. BORZESTI (CRC) (06/10/2022)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

BANCA TRANSILVANIA S.A. (TLV) (06/10/2022)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 03.10.-05.10.2022