Update articol:

Prețul mașinilor Tesla crește din cauza presiunii în lanțul de aprovizionare, spune Musk

Sursa Facebook

Prețul vehiculelor Tesla (TSLA.O) crește din cauza presiunilor în lanțul de aprovizionare din industria auto, în special pe materiile prime, a declarat Elon Musk luni ca răspuns la un tweet, scrie Reuters.

“Prețurile cresc din cauza presiunii majore a prețurilor în lanțul de aprovizionare la nivelul întregii industrii. Mai ales materiile prime”, a spus Musk într-un tweet.

El a răspuns unui utilizator Twitter verificat, numit @ Ryanth3nerd, care spunea: „Chiar nu-mi place direcția în care @tesla crește prețurile vehiculelor, dar elimină caracteristici precum suportul lombar pentru modelul Y …”

În luna mai, Tesla și-a majorat prețurile pentru modelele 3 și Model Y, a cincea creștere incrementală a prețului pentru vehiculele sale în doar câteva luni, a raportat site-ul web Electrek.

În timpul unei conferințe telefonice din aprilie, Musk a spus că Tesla a experimentat „unele dintre cele mai dificile provocări pe lanțul de aprovizionare”, invocând o lipsă de cipuri. „În mare parte am scăpat de acea problemă specială”, a adăugat el la acea vreme.

Ca răspuns la îndepărtarea suportului lombar de pe partea pasagerului în modelul Y al Tesla, Musk a spus: „Suportul lombar a fost îndepărtată doar pe scaunul pasagerului din față la modelele 3 / Y (obv. nu este și pe scaunele din spate). Jurnalele nu arătau aproape nici o utilizare. Nu merită costul / masă pentru toată lumea, atunci când nu este folosit aproape niciodată. ”

Anterior, luni, Electrek a raportat că noii proprietari Tesla Model Y raportează că SUV-urile lor electrice sunt livrate fără suport lombar pe partea pasagerului.

BVBStiri BVB

MECANICA FINA SA (MECE) (23/07/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

IMPACT DEVELOPER & CONTRACTOR S.A. (IMP) (23/07/2021)

Raport conf. art. 92 ind. 3 Legea 24/2017

BITTNET SYSTEMS SA BUCURESTI (BNET) (23/07/2021)

Prelungire credit overdraft - Dendrio Solutions

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (23/07/2021)

Solicitare completare ordine de zi AGA 11.08.2021