Update articol:

Reff & Asociații deschide un birou regional la Cluj-Napoca și o recrutează pe avocata Olguța Lazăr pentru a-l coordona

Reff & Asociații, societatea de avocați membră a rețelei globale Deloitte Legal, deschide un birou regional la Cluj-Napoca și a recrutat-o pe Olguța Lazăr pentru a-l coordona, potrivit unui comunicat de presă.

Avocat cu 17 ani de experiență profesională, Olguța Lazăr a coordonat de-a lungul activității sale proiecte ample de litigii în arii de practică din sfera dreptului civil și comercial, a dreptului muncii, imobiliar, protecția consumatorului, a procedurilor de insolvență, a contenciosului fiscal și administrativ, precum și pe chestiuni specifice domeniului bancar și recuperare de creanțe. În egală măsură, Olguța a condus proiecte care au constat în analize complexe de due diligence juridic în domeniul imobiliar și corporativ. Înainte de a se alătura echipei Reff & Asociații, ea a lucrat timp de mai bine de opt ani pentru biroul din Cluj-Napoca al uneia dintre cele mai mari societăți de avocatură din țară.

În actualul ei rol, Olguța Lazăr va coordona activitatea biroului regional al Reff & Asociații din Cluj-Napoca, care va îmbina expertiza echipei locale cu cea a echipei din București, pentru a oferi întregul set de competențe de care ar putea avea nevoie companiile din regiune.

„Județul Cluj are un mediu de business matur și vibrant, cu nevoi tot mai numeroase și mai sofisticate de servicii profesionale specializate, care să-i susțină dezvoltarea. Am avut privilegiul de a asista numeroase companii locale în proiecte și tranzacții importante, iar deschiderea biroului nostru regional ne va aduce și mai aproape de acești clienți, precum și de alte businessuri locale care pot beneficia de serviciile unei societăți de avocatură care poate acoperi toate tipurile de nevoi, datorită abordării multidisciplinare, ce include și consultanță financiară, fiscală, de risc, de strategie și servicii de tehnologie. Legăturile noastre cu mediul local merg și mai departe, căci acest oraș este o sursă bogată de profesioniști talentați în domeniu, mai mulți dintre cei mai apreciați avocați ai noștri din București fiind absolvenți ai prestigioasei Facultăți de drept din Cluj, unde, de altfel, organizăm de ani buni evenimente de recrutare”, a declarat Alexandru Reff, fondator al Reff & Asociații și Country Managing Partner al Deloitte România și Moldova.

BVBStiri BVB

DAFORA SA (DAFR) (15/01/2021)

Raport conf. art. 92 ind. 3 Legea 24/2017

ROMCARBON SA (ROCE) (15/01/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014