Update articol:

Regele Charles al lll-lea în primul discurs adresat naţiunii: De-a lungul vieţii ei, iubita mea mamă a fost o inspiraţie şi un exemplu pentru mine şi pentru toată familia mea / El a anunţat că nu se va mai putea dedica proiectelor sale caritabile

https://www.ebrd.com/ https://www.ebrd.com/

Regele Charles al lll-lea a afirmat vineri, în primul discurs adresat naţiunii, că de-a lungul vieţii ei, Majestatea sa Regina, iubita sa mamă, a fost o inspiraţie şi un exemplu pentru el şi pentru toată familia sa. El a anunţat că nu se va mai putea dedica proiectelor sale caritabile. ”Îmi iau angajamentul în mod solemn în faţa dumneavoastră, în timpul care mi-a rămas dat de Dumnezeu, să respect principiile constituţionale care stau la baza naţiunii noastre”, a adăugat noul suveran britanic, potrivit news.ro.

„De-a lungul vieţii ei, Majestatea sa Regina, iubita mea mamă, a fost o inspiraţie şi un exemplu pentru mine şi pentru toată familia mea”, a afirmat Charles al lll-lea.

”Pe lângă durerea pe care o simţim, noi, cei din familie şi o împărtăşim alături de dvs, cei din Regatul Unit, din toate ţările în care Regina a fost şef de stat, din Commonwealth şi întreaga lume, sentuimentul recunoştinţei pentru cei peste 70 de ani de-a lungul cărora mama mea i-a slujit pe oamenii din atâtea popoare ca regină”, a continuat el.

”În 1947, la cea de-a 21-a aniversare, a transmis că îşi va devota întreaga viaţă slujurii acestor popoare. A fost nu doar o promisiune, ci un angajament personal profund care i-a definit întreaga viaţă. A făcut sacrificii în numele datoriei şi faptul că s-a consacrat a făcut-o să nu se clintească în pofida schimbărilor, dar şi în timp de bucurie, sărbătoare, tristeţe şi pierderi”, a mai spus suveranul Marii Britanii.

”De-a lungul unei vieţi în care a slujit aceste popoare, am văzut că dragostea pentru tradiţie şi faptul că a acceptat progresul fără teamă, ne-a permis şi nouă să fim o mare naţiune. La fel, afecţiunea, admiraţia şi respectul pe care le-a inspirat a devenit un adevărat simbol pentru după care i-a fost recunoscută domnia”, a subliniat Regele Charles al III-lea.
”Toţi membrii familiei mele pot să mărturisească că ea avea drept calităţi căldura, umorul şi o capacitate de a vedea tot ce e mai bun în oameni. Vreau să îi aduc un omagiu amintirii mamei mele”, a continuat el.
El şi-a exprimat convingerea că această muncă importantă va fi preluată de oameni de încredere.

„Acesta este şi o perioadă de schimbare pentru familia mea. Contez pe ajutorul iubitei mele soţii Camilla”, a mai spus noul rege.

Regele şi-a încheiat discursul cu următoarele cuvinte: „Şi iubitei mele mame, când începi ultima ta mare călătorie pentru a te alătura dragului meu tată, vreau să-ţi spun pur şi simplu acest lucru: mulţumesc. Îţi mulţumesc pentru dragostea şi devotamentul faţă de familia noastră şi faţă de familia naţiunilor pe care le-ai slujit cu atâta sârguinţă în toţi aceşti ani”

BVB | Știri BVB

E-mini Dow Jones TURBO LONG 0.001/28,000/29,000 (EBDOWTL22) (26/09/2022)

Tranzactionare valoare rascumparare in piata RVSP pe 27 si 28 Septembrie 2022

TURBO LONG ON GOLD FUTURES (RCGLDTL2) (26/09/2022)

Suspendare tranzactionare - 11:31 - Notificare Raiffeisen Centrobank AG atingere bariera

MedLife S.A. (M) (26/09/2022)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 19 - 23 septembrie 2022

BRK Dow Turbo Long 29850 (BKDOWTLB4) (26/09/2022)

Tranzactionare valoare rascumparare in piata RVSP pe 26 si 27 Septembrie 2022