Update articol:

Retailerul GRID a deschis un magazin în Shopping City Târgu Mureș

GRID Targu Mures (1)

Brandul național GRID a deschis al 9-lea magazin al rețelei în Shopping City Târgu Mureș. Acesta oferă pasionaților de streetstyle o gamă variată de produse de la branduri internaționale precum Nike, Puma, adidas, Jordan și multe altele. Toți cei care vor trece pragul noului magazin se vor bucura de sute de articole de îmbrăcăminte și încălțăminte cu design avangardist, retro sau clasic, care se vor diferenția prin calitate, durabilitate și confort, potrivit unui comunicat de presă.

Considerăm că deschiderea unui nou magazin este un pas extrem de important pentru a fi cât mai aproape de iubitorii produselor de streetwear. Numărul comenzilor din această parte a țării este destul de ridicat, așadar, am ales să le oferim clienților din Târgu Mureș ocazia de a proba produsele noastre înainte de a le achiziționa. Cu toate că acestea pot fi comandate cu ușurință de pe site-ul nostru, www.grid-sport.ro, am observat, de-a lungul anilor, că pentru mulți clienți este mai importantă experiența de shopping dintr-un magazin fizic, întrucât se simt mai confortabil să vadă și să încerce produsele, a declarat Nicolae Popa, owner GRID.

Multibrandul cu 100% capital autohton își așteaptă acum clienții într-un nou magazin cu o suprafață utilă de 73 metri pătrați, în Shopping City Târgu Mureș. Întrucât GRID pune accent pe calitate, investiția pentru deschiderea noului magazin a fost de aproximativ 230.000 de euro, incluzând amenajarea spațiului și costul produselor. În total, anul acesta, investiția pentru expansiunea rețelei de magazine GRID a fost de aproximativ 500.000 de euro, iar planurile de extindere nu se vor opri aici.

BVBStiri BVB

ELECTROARGES SA (ELGS) (27/01/2021)

Calendar Comunicare Financiara 2021 - versiune limba Engleza

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (27/01/2021)

Raport auditor - art. 92 ind. 3 Legea 24/2017 Semestrul II 2020

BURSA DE VALORI BUCURESTI SA (BVB) (26/01/2021)

Notificare prag detineri/vot >5%

SIF MOLDOVA S.A. (SIF2) (26/01/2021)

Modificarea caracteristicilor etapei a doua a programului de rascumpare actiuni