Update articol:

Retailerul național Various Brands a deschis un nou magazin în București, în Băneasa Shopping City – Feeria

Retailerul național Various Brands a deschis cel de-al 5-lea magazin din București într-unul dintre cele mai mari mall-uri, Băneasa Shopping City – Aripa Feeria. Multibrandul cu 100% capital autohton este prezent pe piața din România din 2007 și are, până în prezent, 21 de magazine în 17 orașe din țară, precum și o platformă de e-commerce, various-brands.ro. Various Brands oferă clienților articole vestimentare de la branduri consacrate la nivel internațional, precum Nike, ADIDAS, Puma, New Balance, Reebok, Converse și multe altele, potrivit unui comunicat de presă.

Multibrandul Various Brands a intrat pe piața din București în anul 2014 și, treptat, s-a dezvoltat cu noi locații. În prezent, bucureștenii își pot achiziționa articolele sport preferate din magazinele Various Brands situate în Mega Mall, Sun Plaza, ParkLake Shopping Center, Fashion House, iar acum și în Băneasa Shopping City – Feeria.

Noua locație este bine primită datorită apetitului crescut al bucureștenilor pentru sport și echipamente de calitate, dar și pentru itemuri street style de la branduri renumite. Directorul General Nicolae Popa a declarat: De la început, ne-am dedicat misiunii de a selecta și oferi clienților noștri cele mai bune articole sport și suntem mândri să fim acum printre singurii retaileri naționali cu 100% capital românesc. Ne bucurăm că al 5-lea magazin Various Brands din București a fost inaugurat în Băneasa Shopping City – Feeria. Cererea bucureștenilor în acest sector a determinat, bineînțeles, această evoluție firească.

În completarea acestei declarații, co-owner-ul Bogdan Nania a adăugat: Obiectivul nostru a fost de la început să fim cât mai aproape de clienți și să le punem la dispoziție produse de cea mai bună calitate de la cele mai mari branduri ale momentului. Avem încredere în conceptul nostru și în traiectoria pe care ne-am setat-o. Suntem încrezători că inaugurarea noului magazin în Băneasa Shopping City va întări acest obiectiv.

Magazinul Various Brands își așteaptă clienții zilnic în Aripa Feeria din Băneasa Shopping City cu articole vestimentare sport și street style, ce încorporează cele mai noi tehnologii și stiluri vestimentare.

BVBStiri BVB

DAFORA SA (DAFR) (15/01/2021)

Raport conf. art. 92 ind. 3 Legea 24/2017

ROMCARBON SA (ROCE) (15/01/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014