Update articol:

Socep începe procesul de absorbție a Casei de Expeditii Phoenix

Sursa Facebook Socep

Operatorul portuar Socep (SOCP), controlat de familia Dușu, a anunțat că  Directoratul a aprobat forma și conținutul Proiectului de fuziune prin absorbție cu societatea Casa de Expeditii Phoenix SA, iar Consiliul de Supraveghere a avizat favorabil hotărârea Directoratului.

Proiectul de fuziune urmează să fie depus la Oficiul Registrului Comerțului în vederea publicării în Monitorul Oficial al României. Începând cu data publicării În Monitorul Oficial, Proiectul de fuziune va fi disponibil pe site-ul societății și al Bursei de Valori București.

La Adunarea generală din 18 septembrie, acționarii Socep au  respins propunerea Directoratului SOCEP SA de revocare a hotărârii AGEA din 05.03.2019 prin care a fost aprobată în principiu fuziunea prin absorbție de către societatea SOCEP SA a societății Casa de Expediții Phoenix SA.

Casa de Expediții „Pheonix” SA s-a născut în anul 1991, fiind, la acea vreme, printre puținele societăți din portul Constanța, înființate de la firul ierbii. Având ca obiect de activitate manipularea mărfurilor generale, în special a cherestelei, firma a crescut, s-a dezvoltat organic, sporindu-și cifra de afaceri și profitul, de la an la an, și reinvestind totul în dezvoltare, potrivit cugetliber.ro.  În august 2007, compania a achiziționat un pachet de 70% din acțiunile firmei Apronav, din portul Constanța, pe care a absorbit-o în cele din urmă.  Apronav SA, compania achiziționată, era specializată în aprovizionarea tehnico-materială a navelor și agenților economici. 

Acționarii Socep sunt Grupul DD (cu 32,37%), Celco (cu 24,6%),  Samara Stere (cu 11,58%).

BVBStiri BVB

ELECTROARGES SA (ELGS) (29/05/2020)

Incetare Mandat Reprezentanti Permanenti, Numire Reprezentanti Permanenti

TERAPLAST SA (TRP) (29/05/2020)

Rezultatul procesului de consultari cu sindicatul

SIF BANAT CRISANA S.A. (SIF1) (29/05/2020)

Document informare - alocare actiuni

SIF BANAT CRISANA S.A. (SIF1) (29/05/2020)

Raportare conform art. 69 alin. (1) din Legea 24/2017