Update articol:

Telekom Romania anunţă noile oferte comerciale pentru cei care se portează în reţeaua sa

Operatorul Telekom Romania a anunţat luni noile oferte comerciale pentru cei care se portează în reţeaua sa, astfel că abonamentul Mobil 6 are beneficii nelimitate cu reducere de 50% în primele 12 luni de la portare, iar un smartphone în rate împreună cu un abonament Mobil 6 este 7 euro /lună în total, în primele 12 luni.

Potrivit rezultatelor de portare pentru anul 2019, anunţate de Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Telecomunicaţii (ANCOM), grupul de companii Telekom Romania a ocupat locul al doilea în topul portabilitătii cu peste 249.000 de numere de telefonie mobilă portate, conform news.ro.

Compania lansează noile oferte comerciale pentru cei care se vor porta în reţeaua Telekom, începând de luni, 10 februarie, iar clienţii vor putea achiziţiona abonamentul Mobil 6 cu 50% reducere în primele 12 luni şi vor plăti 3 euro/lună (aproximativ 14 lei/lună) în acest interval. După cele 12 luni, costul va fi 6 euro/lună.

De asemenea, cei care se vor porta în reţeaua Telekom Romania vor putea opta şi pentru achiziţionarea unui telefon mobil în rate, fără dobândă şi fără avans. Unul dintre smartphone-urile disponibile în oferta Telekom este Huawei Y6s, iar clienţii care îl achiziţionează împreună cu abonamentul Mobil 6, vor plăti 7 euro/lună (aproximativ 33 lei/lună) în primele 12 luni de la portare: 3 euro/lună pentru serviciile de telefonie mobilă şi 4 euro/ lună rata pentru telefonul achiziţionat. După această perioadă, costul total va fi 10 euro/lună.

Ofertele sunt valabile în intervalul 10 februarie-29 martie în cazul contractelor încheiate pe o perioadă de 24 de luni şi se adresează clienţilor rezidenţiali care se portează în reţeaua mobilă a companiei şi care au un serviciu fix de la Telekom Romania.

Telekom a înregistrat 217.000 clienţi pentru produsul Mobil Nelimitat, la finalul lunii decembrie 2019.

Telekom Romania este prezentă pe piaţa românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom şi Cosmote România. Telekom aparţine Deutsche Telekom, una dintre cele mai mari companii de telecomunicaţii integrate.

În România, principalii competitori ai companiei sunt Orange, Vodafone şi RCS & RDS.