Update articol:

Tudor Ciurezu și alți trei administratori SIF Oltenia, amendați de ASF cu câte 60.000 lei, pentru neconvocarea AGA la cererea SIF1 și Certinvest

Tudor Ciurezu, președintele SIF Oltenia, și alți trei administratori SIF5 au fost amendați de Autoritatea de Supraveghere Financiară, cu câte 60.000 lei, pentru neconvocarea AGA la cererea SIF1 Banat Crișana și SIF Muntenia și a fondurilor Certinvest, potrivit unui raport transmis Bursei de Valori București.

ASF a constatat folosirea în mod abuziv a calității de administrator  de către Tudor Ciurezu, Nicolae Stoian, Anina Radu și Carmen Popa.

ASF precizează că administratorii nu au dreptul să refuze completarea ordinii de zi a AGA la cererea acționarilor.

VEZI AICI DECIZIILE ASF

În ocazia AGA de bilanț SIF Oltenia din 28 aprilie, Fondurile Certinvest au cerut ca acționarii SIF Oltenia să voteze revocarea a patru administratori, inclusiv a președintelui Tudor Ciurezu, iar  SIF Banat Crișana și SIF Muntenia au cerut atragerea răspunderii a patru administratori SIF Oltenia.

Conducerea SIF Oltenia (SIF5) a decis să nu dea curs solicitărilor de completare a convocatorului AGA, venite din partea fondurilor Certinvest și din partea SIF Banat Crișana și SIF Muntenia, nici după ce Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) i-a cerut să completeze de urgență convocatorul AGA.

BVBStiri BVB

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (23/10/2020)

Tranzactii raportate conf. art. 92 ind. 3 Legea 24/2017

COS TARGOVISTE S.A. (COS) (23/10/2020)

Stadiu procedura insoventei

VES SA (VESY) (23/10/2020)

Hotarari AGA O & E 23.10.2020