Update articol:

Altex deschide un nou magazin în Brașov  

Altex va deschide, pe 21 octombrie, un nou magazin în AFI Brașov. Investiția se ridică la peste 1.000.000 euro, potrivit unui comunicat de presă.

Acesta este al doilea magazin Altex din Brașov în care clienții sunt așteptați cu o gamă extinsă de produse, dar și cu servicii de consultanță și soluții de finanțare adaptate nevoilor fiecăruia.

Noul magazin Altex, aflat în cel mai mare mall deschis anul acesta în România, se întinde pe o suprafață de peste 1.600 mp. Acesta este dotat cu etichete electronice și display-uri digitale pentru a asigura o mai mare vizibilitate a produselor și ofertelor la raft. Soluția de afișaj electronic reprezintă o strategie de business cu efecte imediate precum eficiență maximă în schimbarea prețurilor, reducerea costurilor și îmbunătățirea experienței clienților în magazin. Totodată, noul centru de servicii Altex este dotat cu sisteme de iluminare cu LED, pentru eficientizarea consumului de energie.

,,Altex continuă strategia de extindere la nivel național chiar și în contextul actual, pentru că, mai ales în vremuri dificile, investițiile reprezintă drive-ul economiei. În plus, Brașovul este un oraș în continuă expansiune, prin urmare, venim cu un nou magazin pentru a deservi cererea în creștere de tehnologie și inovație. Vrem să le oferim clienților noștri o experiență de cumpărare completă, de la o gamă largă de  produse de bună calitate și oferte de nerefuzat, până la servicii la cele mai înalte standarde, asigurate de specialiștii noștri”, a declarat Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex.

Cel mai nou centru de servicii din rețeaua Altex, localizat în centrul comercial Mall Afi Brașov, pe Bulevardul 15 noiembrie nr. 78, va funcționa de luni până duminică, între orele 10:00 și 22:00. Miercuri, în ziua inaugurării, magazinul se va deschide de la ora 15:00 – /altex.ro/brasov/pag/. Pentru ziua inaugurării, noul centru Altex pregătește oferte speciale și reduceri, iar primii clienți vor primi un set de măști de protecție de 50 de bucăți, la achiziții de peste 150 de lei.

BVBStiri BVB

ELECTROARGES SA (ELGS) (03/12/2020)

Prelungire mandat reprezentant permanent Benjamins United SRL - Engleza

PURCARI WINERIES PUBLIC COMPANY LIMITED (WINE) (03/12/2020)

Conferinta telefonica investitori de retail 09 Decembrie 2020

FOND DESCHIS DE INVESTITII ETF TRADEVILLE (TVBETETF) (03/12/2020)

Notificare cu privire la numarul de titluri de participare aflate in circulatie

MedLife S.A. (M) (03/12/2020)

Raport conf. art. 92 ind. 3 Legea 24/2017 - octombrie 2020