Update articol:

Apple Pay la Banca Transilvania: un mod sigur, rapid şi uşor de a face plăți

Banca Transilvania le aduce azi clienților Apple Pay, prin care  plățile devin simple, rapide şi sigure. Cu Apple Pay pe iPhone, Apple Watch, iPad sau Mac, clienții pot efectua plăți rapid şi comod în magazine, prin aplicații sau prin internet.

Siguranța şi confidențialitatea stau la baza Apple Pay: la utilizarea cardului de debit sau credit cu Apple Pay, numărul cardului nu este stocat pe dispozitiv sau pe serverele Apple. Este alocat un Device Account Number, criptat şi stocat în siguranță în device, iar fiecare tranzacție este autorizată cu un cod unic de securitate.

“Plățile mobile sunt şi mai uşoare acum pentru clienții noştri, când extindem posibilitățile de a plăti contactless cu cardurile BT Visa şi Mastercard inclusiv pentru cei care preferă să folosească la cumpărături iPhone-ul sau Apple Watch. Este o veste excelentă pentru clienții BT care iubesc Apple.” – declară Ömer Tetik, CEO, Banca Transilvania.

Apple Pay este uşor de instalat. Clienții BT vor continua să primească toate beneficiile pe care le au în prezent prin folosirea cardurilor de debit şi de credit.

Cu iPhone şi Apple Watch, clienții pot plăti cu Apple Pay în magazine, restaurante, taxiuri, la automate şi în multe alte locuri. La cumpărăturile online cu Apple Pay, prin aplicații sau pe Safari, nu mai este necesar să fie adăugate manual datele cardului pentru plată sau informaţiile de livrare și facturare. Fiecare cumpărătură prin Apple Pay este autentificată cu o simplă privire sau atingere, prin Face ID sau Touch ID, sau cu parola dispozitivului.

BVBStiri BVB

BRD - GROUPE SOCIETE GENERALE S.A. (BRD) (01/04/2020)

Solicitare completare ordine de zi AGA

SOCEP S.A. (SOCP) (31/03/2020)

Informare Depozitarul Central - structura sintetica la 26.03.2020

SIF MOLDOVA S.A. (SIF2) (31/03/2020)

Raport conf. art. 82 din Legea 24/2017