Update articol:

Asociația Energia Inteligentă și Asociația Furnizorilor de Energie Electrică din România încheie un protocol de colaborare pentru dezvoltarea pieței de gaze naturale și energie electrică

Asociația Energia Inteligentă a încheiat un protocol de colaborare cu Asociația Furnizorilor de Energie Electrică din România în vederea susținerii și promovării reciproce a proiectelor celor două organizații, precum și realizarea unor activități comune. Scopul acestui parteneriat este promovarea dezvoltării pieței de gaze naturale și energie electrică, potrivit unui comunicat de presă.

Schimbul periodic de informații, articole, studii și analize, organizarea de cursuri de perfecționare sub egida AFEER Academy, facilitarea dialogului cu experți din domeniul petrolului și gazelor naturale și a eficienței energetice sunt câteva dintre obiectivele prevăzute în acordul încheiat.

Asociația Furnizorilor de Energie Electrică din România a hotărât să își extindă activitatea și pe sectorul gazelor naturale, iar Asociația Energia Inteligentă a hotărât extinderea proiectului Preț Corect La Gaze și la Energie Electrică, fapt pentru care s-a impus această colaborare reciproc avantajoasă.

”Dorim să contribuim la creșterea transparenței pe piața de gaze naturale și energie electrică și să punem la dispoziția tuturor participanților pe această piață analizele și studiile elaborate de membri Asociației Energia Inteligentă, precum și activitatea membrilor Societății Auditorilor și Managerilor Energetici din România (SAMER), societate fără personalitate juridică ce funcționează în cadrul AEI. Protocolul încheiat cu AFEER vine să sublinieze dezideratul asociației de a-și aduce contribuția  buna dezvoltare a pieței de gaze naturale și energie electrică” a declarat Dumitru Chisăliță, Președinte al Asociației Energia Inteligentă.

BVBStiri BVB

MedLife S.A. (M) (21/01/2021)

ERATA - Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

VOLKSWAGEN VZ TURBO LONG 0.10/117/127 (EBVWTL12) (21/01/2021)

Reluare tranzactionare - ora 13:45 - Notificare Erste Group Bank AG suspendare limita variatie

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (21/01/2021)

Raport curent cf. art. 234, litera i) din Reg. 5/2018