Update articol:

Behboud Madadi, reacţie pe Facebook la un articol FI: “Figurez la nu știu ce dosar penal lângă așa zisul Stelu. Da, așa e”; “Apar în Panama Papers cu nu știu ce firmă. Și? Ceva nașpa în asta?”

Investitorul Behboud Madadi, care a ajuns la o deţinere de 6,13% din SIF Muntenia, după ce a cumpărat în cadrul unei oferte 1,57% din acţiuni cu 19,65 milioane de lei, a reacţionat pe Facebook la articolul publicat de noi https://financialintelligence.ro/behboud-madadi-a-ajuns-la-o-detinere-de-613-din-sif-muntenia-dupa-ce-a-cumparat-in-cadrul-unei-oferte-157-din-actiuni-cu-1965-milioane-de-lei/.

Precizăm că toate informaţiile pe care le-am publicat sunt din surse deschise, nu “săpate” , după cum spune domnia sa. Mai mult, noi nu “sugerăm” nimic, ci doar ne informăm cititorii.

Referitor la articol, Behboud Madadi susţine:

“1) Se sugerează că eu nu mi-aș putea justifica banii, sursa fondurilor etc. Ei bine, pot, stați liniștite! Când Drăgoi își va publica sursa fondurilor, eu tot pe ale mele nu le voi publica. De ce? Că nu e treaba nimănui. N-am fost niciodată angajat la stat. Drăgoi a fost 😉

2) Figurez la nu știu ce dosar penal lângă așa zisul Stelu. Da, așa e. Lângă mine figurează și alți cumpărători la care Stelu a vândut acțiunile, de exemplu Wood & Co. Și? Am fost un cumpărător. Ceva nașpa în asta? Nu.

3) Apar în Panama Papers cu nu știu ce firmă. Și? Ceva nașpa în asta? Am fost vreodată angajat la stat? Nu. E doar treaba mea unde am firme etc.

4) Și Google zice că sunt asociat într-o firmă care a făcut pierderi. Uite că mai sunt și varză uneori. Dar sincer să fiu asociatul meu de la firma aia e mai varză. Promit că îl voi pedepsi cu ocazia asta în care am aflat de aceasta pierdere 😡 Sincer să fiu nu știam”.

PS: Domnul Behboud Madadi a mai făcut referiri la activitatea Financial Intelligence, fără să ne numească direct, de-a lungul timpului, pe reţelele de socializare, dar se vede că nu este bine informat în legătură cu ceea ce facem, în condiţiile în care a scris multe neadevăruri şi inexactităţi. Însuşi el spune acum că nu prea citeşte presa românească, “în afară de ce scriu eu”.

Îi recomand, dacă doreşte, să se intereseze mai bine privitor la ceea ce facem şi de unde ne finanţăm, înainte să mai scrie doar de dragul de a scrie şi pentru a face bine argumentaţiei şi afacerilor domniei sale.

Menţionăm că de-a lungul timpului i-am solicitat documente referitoare la demersurile sale, însă a invocat interdicții din partea avocatului. De asemenea, precizăm că informațiile publice despre faptele semnalate de domnul Madadi (ca investitor la SIF Muntenia) au fost relatate în Financial Intelligence, inclusiv, în exclusivitate, că Autoritaea de Supraveghere Financiară le cercetează. (https://financialintelligence.ro/asf-analizeaza-aspectele-semnalate-de-un-grup-de-actionari-sif-muntenia-cu-privire-la-detineri-indirecte-ale-companiei/).

În rest, numai de bine, domnule Behboud Madadi! (Semnat: Ancuta-Carolina Stanciu, membru fondator FI)

 

BVB | Știri BVB

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (07/12/2021)

Achizitie companie de proiect parc fotovoltaic

SOCIETATEA DE CONSTRUCTII NAPOCA SA (NAPO) (07/12/2021)

Cerere de deschidere a procedurii insolventei

ELECTROAPARATAJ S.A. (ELJ) (07/12/2021)

Raport conf. art. 108 Legea 24/2017 (R)

SIF BANAT CRISANA S.A. (SIF1) (07/12/2021)

Finalizare Plan de plata pe baza de actiuni

C.N.T.E.E. TRANSELECTRICA (TEL) (07/12/2021)

Tarife reglementate aplicabile de la 01 ianuarie 2022