Update articol:

Black Friday la Eturia: până la 600 euro reducere/pachet de vacanță în destinații exotice

Între 12 și 22 noiembrie, Eturia lansează cele mai mari reduceri din an la peste 100 de pachete de vacanță, în 15 destinații exotice, potrivit unui comunicat de presă.

Inspirați de preferințele exprimate de-a lungul anului de iubitorii de călătorii, Eturia propune o gamă de vacanțe însoțite de reduceri de până la 600 euro/pachet/persoană. Noi oportunități de a descoperi locuri și oameni noi, de la sejururi la plajă în destinații exotice și circuite de grup cu Tour Leader Eturia, până la vacanțe însorite în plină iarnă sau de Paști și tururi speciale care să corespundă celor mai diverse dorințe: Rep. Dominicană, Maldive, Kenya, Mauritius, Dubai, Seychelles, Zanzibar, Mexic, Las Vegas, New York, Jamaica, Sri-Lanka, Cuba, Costa Rica iată doar câteva dintre destinațiile vedetă ce vor beneficia de prețurile speciale Black Friday.

“În perioada promoțională de 10 zile ofertele se vor schimba periodic. Cei care ne urmăresc constant vor avea ocazia să profite de reducerile semnificative pentru un număr limitat de locuri pentru pachetele de vacanță din promoție. Fie că este vorba de sejururi la plajă, circuite de grup cu însoțitor Eturia, circuite share a trip (în care cheltuielile legate de transport și servicii locale se împart între membrii unui grup restrâns) sau vacanțe exotice de Revelion si Paste, toate categoriile vor avea reduceri substanțiale, păstrând în același timp standardele de excelență Eturia.”, declară Ana Maria Gherasim, Sales Manager Eturia.

Iată doar câteva exemple, pentru a înțelege cu adevărat avantajele Black Friday: un sejur charter all inclusive în Republica Dominicană, de 9 zile, la doar 990 euro față de 1590 euro; un sejur charter 8 zile all inclusive în Kenya doar 890 euro față de 1490 euro; un sejur charter 8 zile în Dubai la 490 euro în loc de 1000 euro sau un sejur de lux la Atlantis de Palm, 8 zile, la 2400 față de 3000 euro. Un pachet Revelion, 8 zile, în Las vegas la numai 1150 euro sau un pachet 7 nopți, all inclusive, în Jamaica cu numai 1190 euro.

Reducerile Black Friday de până la 600 euro/pachet sunt posibile datorită tarifelor speciale negociate cu partenerii locali. Eturia este singura agenție de turism din România care are contracte directe cu peste 500 de hoteluri din destinații exotice din întreaga lume. Ofertele includ doar acele hoteluri care au raportul optim calitate/preț și flexibilitatea de a modifica perioada de călătorie, pentru a evita orice neplăcere ce ar putea apărea ca urmare a unui eveniment neprevăzut”, a mai declarat Ana Maria Gherasim, Sales Manager Eturia.

Vacanțele promovate sunt în concordanță cu condițiile de călătorie actuale, Eturia urmărind îndeaproape lista destinațiilor care permit turiștilor români să călătorească în condiții maxime de siguranță.

***

Eturia a devenit, în 2007, prima agenție de turism turoperatoare din România ce oferă servicii tailor-made celor care vor să trăiască o călătorie exotică autentică oriunde pe glob la standarde superioare în turism. Pentru clienți, dincolo de cele peste 130 de destinații din portofoliu în care agenția colaborează strâns cu parteneri locali, experiența Eturia include consultanți specializați pe fiecare zonă a globului, ce știu să recomande fiecărui client locuri, hoteluri, trasee și să ofere cele mai valoroase sfaturi. Mai mult, agenția creează și vacanțe cu plecări predefinite create pe principiul celui mai bun tarif. Companiile aeriene prestigioase alese pentru zboruri, transferurile private, hotelurile de 4 și 5 stele atent selecționate în special în contextul actual, dar și faptul că pachetele includ toate costurile (intrările la obiectivele turistice, ghizii locali și bacșișurile acestora, serviciu de asistență non-stop), transformă vacanțele în experiențe la superlativ. Asigurarea medicală este inclusă în toate pachetele și acoperă chiar și îmbolnăvirea de COVID-19 înainte sau în timpul călătoriei.

BVB | Știri BVB

Erste Group Bank AG (EBS) (02/12/2021)

Notificare - detineri < 5%

MECANICA FINA SA (MECE) (02/12/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

ROMCARBON SA (ROCE) (02/12/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

ALTUR S.A. (ALT) (02/12/2021)

Litigii -26.11.2021 - versiune limba engleza