Update articol:

BRD finanțează investițiile Aramis cu un credit de 54 milioane de lei

BRD Groupe Societe Generale și compania Aramis Invest Group din Baia Mare au semnat un contract de credit în valoare de 54 de milioane de lei. Suma va finanța nevoile de capital de lucru ale companiei, precum și investițiile necesare pentru a crește și dezvolta activitățile de producție.

“Aramis Invest este unul dintre cei mai vechi clienți ai noștri și suntem mândri că am însoțit această companie în fiecare etapă a dezvoltării ei. Suntem foarte onorați de încrederea arătată de Aramis și, de asemenea, mândri că, împreună cu ei, ne putem urmări obiectivul de a finanța dezvoltarea economiei românești”, a spus Yves Lallemand, Directorul general adjunct al BRD, coordonatorul activității de corporate banking.

„Ne simțim în siguranță lucrând cu o bancă precum BRD. Buni cunoscători ai businessului, ne-au sprijinit întotdeauna dezvoltarea. Credem într-un viitor foarte bun împreună cu echipa BRD, bazat pe trecutul nostru comun”, a spus Vladimir Iacob, acționarul majoritar al Aramis Invest.

BRD este un jucător de top pe piața creditelor acordate companiilor locale și multinaționale, și numărul 1 pe piața românească a factoringului.

BVBStiri BVB

SOCEP S.A. (SOCP) (02/12/2020)

Corectia valorii dividendului brut per actiune

BITTNET SYSTEMS SA BUCURESTI (BNET) (02/12/2020)

Semnarea unui contract de creditare: ProCredit Bank - Dendrio

TURBO LONG ON BRD GROUPE SICIETE GENERALE SA (RCBRDTL3) (02/12/2020)

Notificare Raiffeisen Centrobank AG - modificare limita variatie din 03.12.2020

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (02/12/2020)

Incheierea procesului de fuziune a societatilor de servicii energetice

SIF MOLDOVA S.A. (SIF2) (02/12/2020)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 23 - 27.11.2020