Update articol:

BRD Groupe Societe Generale îi prefinanțează pe fermierii care beneficiază de schemele de sprijin implementate de APIA în cadrul campaniei 2021

BRD anunță că a semnat cu APIA și FGCR Convenția de lucru privind finanțarea capitalului de lucru pentru desfășurarea activităților curente de către beneficiarii următoarelor scheme de sprijin implementate de APIA în campania 2021:

  • Schema de plată unică pe suprafață (SAPS)
  • Plată redistributivă
  • Plată pentru înverzire
  • Măsuri de mediu și climă:

– Măsura 10 – Agro-mediu și climă

– Măsura 11 – Agricultură ecologică

– Măsura 13 – Plăți pentru suprafețe care se confruntă cu constrângeri naturale sau cu alte constrângeri specifice

Printr-un flux de lucru simplificat, banca le oferă fermierilor posibilitatea obținerii în avans a 90% din valoarea subvenției de încasat de la APIA, creditul fiind pus la dispoziție după prezentarea adeverinței de înregistrare fermier, fie fizic de către client, fie electronic, prin intermediul centrelor județene APIA.

Anual, în conturile curente deschise la BRD, încasează subvenții APIA peste 100.000 de fermieri. Valoarea totală a creditelor de prefinanțare a subvențiilor APIA puse la dispoziția fermierilor de către BRD în campania 2020 a fost de 280 milioane lei.

BRD își reconfirmă statutul de partener al sectorului agricol, constanta preocupare a băncii pentru acest segment fiind reprezentată de diversificarea portofoliului de produse dedicate, capabile să răspundă nevoilor tot mai sofisticate ale fermierilor din România, atât în ceea ce privește necesarul de finanțare pe termen scurt/mediu (credite de prefinanțare a subvențiilor APIA, credite de campanie agricolă, etc.), cât și proiectele de investiții (inclusiv cele cu componentă fonduri europene).

BRD – Groupe Société Générale operează o reţea de 584 de unități. Banca ocupă o poziţie importantă pe piaţa românească a cardurilor, cu aproximativ 2,5 milioane de carduri şi o reţea de acceptare de aproximativ 30,000 POS și aproape 1,400 ATM-uri. Banca este un jucător important pe piața creditelor pentru companii locale și multinaționale și este liderul pieței de factoring din România. Activele sale totale, la sfârșitul lunii decembrie 2020, erau de 61,6 miliarde RON.

BVBStiri BVB

UCM RESITA S.A. (UCM) (16/04/2021)

Completare Convocare AGAO 28 (29).04.2021 versiune limba engleza

Patria Bank Obligatiuni 2028 EUR (PBK28E) (16/04/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014