Update articol:

Concursul Milestone Community Kickstarter: Milestone Systems invită dezvoltatorii din toată lumea să creeze inovație folosind soluția sa software

  • Milestone Systems are ca obiectiv protecția oamenilor și bunurilor, precum și optimizarea afacerilor. La concursul Milestone Community Kickstarter sunt invitați să participe toți dezvoltatorii de soluții inovatoare, pentru a crea tehnologie care să transforme lumea într-un loc mai bun.

Milestone Systems a dezvoltat o platformă deschisă pentru tehnologii software cu viziune, ce poate fi baza dezvoltării de  aplicații care aduc beneficii în domenii precum: securitatea, transporturile, intervențiile de urgență, optimizarea traficului și chiar în mediul natural sălbatic. Concursul Milestone Community Kickstarter reprezintă o ocazie unică pentru programatori, dezvoltatori, persoane și organizații să creeze noi aplicații și capabilități ce pot fi integrate în familia de produse XProtect® VMS, potrivit unui comunicat de presă.

“Milestone Systems a adunat în jurul platformei sale deschise o comunitate ce stimulează colaborarea și inovația în domeniul dezvoltării și utilizării tehnologiei video de rețea”, a spus Bjørn Skou Eilertsen, Chief Technology Officer la Milestone. “Credința noastră este că dezvoltatorii vor schimba lumea, iar SDK-ul nostru MIP îi poate ajuta să realizeze acest lucru. El le oferă dezvoltatorilor posibilitatea de a crea noi soluții inovatoare, folosindu-se de motorul puternic al platformei noastre VMS”, a continuat acesta.

Conceptul câștigător poate fi o integrare, o funcție nouă, un instrument sau un cod care extinde funcționalitățile VMS în orice direcție utilă. Dezvoltatorii participanți pot crea un instrument vizual, un declanșator pentru dispozitive, o nouă soluție de analiză a datelor sau de măsurare a informației care pot fi aplicate într-un nou mod folositor. Singurele două condiții pentru participare sunt ca soluția creată să se integreze cu Milestone XProtect VMS (și eventual folosind SDK-ul MIP) și ca ideea să fie proprietatea intelectuală a concurentului.

“Noi vedem tehnologia ca un instrument și credem că se pot realiza multe lucruri extraordinare datorită faptului că punem platforma noastră deschisă deosebit de puternică la dispoziția celor dornici să inoveze, care o pot folosi astfel pentru a-și pune în practică visele lor. Suntem deschiși la tot ce este nou și căutăm în permanență soluții capabile să transforme lumea într-un loc mai bun”, a spus Jasleen Rehal, Community Engagement Manager la Milestone Systems.

Trei finaliști vor beneficia de acces gratuit și de un stand de expunere la Simpozionul anual al Platformei de Integrare Milestone (MIPS – Milestone Integration Platform Symposium) din 2020, unde va fi anunțat și câștigătorul concursului, care va primi un premiu în valoare de 65 000 USD în bani și beneficii de promovare prin comunitatea Milestone.

Pentru dezvoltatorii de tehnologie din România, participarea la Concursul Milestone Community Kickstarter este deja o tradiție. Astfel, prima ediție, din anul 2017, a fost câștigată de soluția Parking Spotter, creionată de o echipă din Cluj, reprezentată de Ovidiu Ciurte, Product Owner. Soluția analizează în mod automat datele provenite de la camerele de supraveghere video amplasate în parcări, pentru a transmite informații atât șoferilor, cât și managerilor unor astfel de locații, reducându-se astfel timpul necesar găsirii unui loc de parcare și obținându-se date valoroase de către utilizator, în vederea eficientizării activității. În 2019, Vlad Crăciunescu a reușit la rândul său performanța de a ajunge în finală, cu sistemul său automatizat de coordonare a dronelor, ce pot fi folosite astfel pentru monitorizarea unor obiective aflate la distanță, permițând securizarea unor zone greu de accesat.

BVBStiri BVB

ELECTROARGES SA (ELGS) (29/05/2020)

Incetare Mandat Reprezentanti Permanenti, Numire Reprezentanti Permanenti

TERAPLAST SA (TRP) (29/05/2020)

Rezultatul procesului de consultari cu sindicatul

SIF BANAT CRISANA S.A. (SIF1) (29/05/2020)

Document informare - alocare actiuni

SIF BANAT CRISANA S.A. (SIF1) (29/05/2020)

Raportare conform art. 69 alin. (1) din Legea 24/2017