Update articol:
Premiile Financial Intelligence 2020

Confidex, cel mai curajos proiect pro-business – premiat la Gala Financial Intelligence 2020 (video)

Andrei Cionca, Impetum Group, Confidex premiu Financial Intelligence Andrei Cionca, Impetum Group

Impetum Group a fost premiat, recent, la Gala Financial Intelligence 2020 pentru Confidex, cel mai curajos proiect pro-business.

Andrei Cionca, CEO şi co-fondator Impetum Group, a declarat cu această ocazie: “Mulțumim foarte mult pentru premiu! Felicitări pentru ceea ce faceți! Îmi plac foarte mult titulaturile premiilor pe care le-ați acordat în acest an.

Nu vă ascund faptul că mi se pare că acest titlu al premiului nostru, ca fiind cel mai curajos proiect – un titlu extrem de reconfortant și în același timp mă bucur că premiați toate eforturile noastre.

Prin Confidex, noi asta încercăm să facem – să înţelegem ce se întâmplă în economie, să înțelegem care sunt efectele pe termen scurt și pe termen lung provocate de această criză sanitară și criza economică. Încercăm prin platforma pe care am creat-o – o platformă de dialog între managerii români, să scurtăm efectele negative ale acestei crize și că contribuim cum putem la diminuarea pierderilor din economia românească”.      

Confidex este invitația lansată de Impetum Group businessului românesc de a folosi criza pentru o reconstrucție strategică și corectă pentru o economie mai solidă în România. Proiectul radiografiază pas cu pas efectele crizei coronavirusului asupra economiei și pune accent pe elementele care redau încrederea mediului de business în economie.

BVB | Știri BVB

PREFAB SA (PREH) (16/08/2022)

Raport semestrial S1 2022

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (16/08/2022)

Raport lunar (Factsheet) iulie 2022

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (16/08/2022)

Situatia detaliata a investitiilor la 30.06.2022

ROMCARBON SA (ROCE) (16/08/2022)

Raport semestrial S1 2022