Update articol:

Consiliul Concurenței analizează preluarea Wolf Plastics Verpackungen GmbH de către Grupul ALPLA

Logo Consiliul Concurentei

Consiliul Concurenței analizează tranzacția prin care grupul ALPLA va prelua Wolf Plastics Verpackungen GmbH și, indirect, companiile Wolf Plastics Ambalaje S.R.L. și J. Wolf Plastics Csomagolási és Recycling Kft, potrivit unui comunicat de presă.

Grupul ALPLA este specializat în soluții de ambalare din plastic rigid, precum sisteme de ambalare, sticle, capace, componente produse prin injectare, preforme și tuburi. ALPLA produce articole din plastic rigid pentru ambalare, de ex. preforme PET și sticle / recipiente, precum și ambalaje de plastic pentru produse alimentare, lapte și produse lactate, uleiuri și lubrifianți și produse farmaceutice.

În România, Grupul ALPLA comercializează preforme de polietilen tereftalat (PET), containere realizate prin modelare prin suflare extrusivă (EBM), sticle și canistre mono și multistrat, bușoane din plastic, picurătoare, capace și sisteme de dozare, tuburi printate și produse auxiliare.

Wolf Plastics Verpackungen GmbH comercializează în România, în principal, găleți (și produse auxiliare).

În conformitate cu prevederile Legii concurenţei nr. 21/1996, această operaţiune reprezintă o concentrare economică ce trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei.

Autoritatea de Concurență va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

BVBStiri BVB

TERAPLAST SA (TRP) (24/09/2021)

Hotarari CA 24.09.2021

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (24/09/2021)

Infiintarea Filialei Fabrica de Prelucrare a Concentratelor de Uraniu-Feldioara

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (24/09/2021)

Raport consolidat - S1 2021

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (24/09/2021)

Informatii referitoare la desfasurarea AGA din 29 septembrie 2021

ELECTROMAGNETICA SA (ELMA) (24/09/2021)

Numire Administratori provizorii