Update articol:
Christian Tour organizează sâmbătă, 10 septembrie 2022, împreună cu Anima Wings un zbor de repatriere din Corfu

Cristian Pandel, despre situația de la Blue Air: Este frustrant să vedem că toată munca și agoniseala de-o vară au fost luate de niște “băieți deștepți”

Cristian Pandel/ Sursa foto: Facebook Cristian Pandel/ Sursa foto: Facebook

Christian Tour organizează sâmbătă, 10 septembrie 2022, împreună cu compania aeriană Anima Wings un zbor de repatriere din Corfu pentru cei afectaţi de anularea curselor Blue Air.  Urmează alte zboruri pe diverse destinaţii din Italia, a scris Cristian Pandel, proprietarul Christian Tour, pe pagina sa de Facebook.

“Zilele acestea am repatriat cu diverse escale oameni din Tenerife, Lisabona, Madeira, Zakynthos, Milano, Napoli etc.  Toate acestea cu costuri enorme suportate doar de noi. (…) Este intr-adevar frustrant cand vezi ca insusi statul caruia ii platim cinstit taxe, in care ne traim visele, sprijina infractiunile ca in anii ’90. Este dureros ca ne crede pe toti prosti si ca diversiunea gandita sa ne faca sa fim pro si contra ne ascunde crudul adevar. Suntem corupti pana in maduva oaselor.

Este frustrant sa vedem ca toata munca noastra si agoniseala de-o vara au fost luate de niste “baieti destepti”, ca intotdeauna”, a subliniat Cristian Pandel.

Cristian Pandel a explicat în postarea sa:

“Final de sezon turistic…

De doua zile ajung acasa dupa ora 23:00. Nu am timp de nimic, de copii si de mine. Am asa un sentiment de greata si dezgust.

In aceste zile toata piata de turism si de aviatie da in clocot. Un “eveniment” si o “combinatie mioritica” gen “Caritas” s-a intamplat din nou. Si ce este interesant ca nu mai suntem in anii ’90 ci au trecut trei decenii, suntem membrii UE.

De ce alegem o agentie de turism serioasa?

Pentru ca atunci cand alegem cu atentie avem in caz de nevoie tot suportul oamenilor din spate.

Zilele acestea colegii de la #ChristianTour au lucrat la foc continuu sa repatrieze toti turistii care nu mai au zboruri de intoarcere operate de Blue Air.

Aud de multe ori ideea “ca mai bine imi fac eu singur bilet si imi iau cazare de pe un site gen booking”.

Incerc sa explic mereu si mereu ca un touroperator serios are preturi de multe ori mai bune, ca asigura siguranta, consiliere si cel mai important ca este asigurat in caz de default si… stiu nu intereseaza pe nimeni poate… plateste taxe aici unde ne crestem copiii.

Acum cand multi turisti au ramas la mila statului sa ii aduca in tara. Noi muncim si cheltuim multi bani sa asiguram ceea ce am promis. Clientul trrebuie sa fie in centrul preocuparilor noastre.

Sambata, Christian Tour opereaza impreuna cu #AnimaWings un zbor de repatriere din Corfu. Urmeaza alte zboruri pe diverse destinatii din Italia.

Zilele acestea am repatriat cu diverse escale oameni din Tenerife, Lisabona, Madeira, Zakynthos, Milano, Napoli etc Toate acestea cu costuri enorme suportate doar de noi. Povestea continua pentru tot ce urmeaza sa plece sa gasim alternative, cu alte costuri si alte pierderi.

Este intr-adevar frustrant cand vezi ca insusi statul caruia ii platim cinstit taxe, in care ne traim visele, sprijina infractiunile ca in anii ’90. Este dureros, ca ne crede pe toti prosti si ca diversiunea gandita sa ne faca sa fim pro si contra, ne ascunde crudul adevar.

Suntem corupti pana in maduva oaselor.

Este frustrant sa vedem ca toata munca noastra si agoniseala de o vara au luat-o niste “baieti destepti”, ca intotdeauna.

Raman totusi cu bucuria ca toata echipa noastra a hotarat ca atat de multe ori ca noi nu facem parte din lumea asta urata si ne pastram principiile – “nu lasam pe nimeni in urma”.

Turistii nostri vor fi adusi acasa si cei care trebuiau sa plece vor avea variante corecte de rerutare.

Multumesc oamenilor frumosi din agentia de turism cu care calatoresc si am incredere !”

BVB | Știri BVB

IMPACT DEVELOPER & CONTRACTOR S.A. (IMP) (28/09/2022)

Informare privind strategia de dezvoltare a societatii

S.N.T.G.N. TRANSGAZ S.A. (TGN) (28/09/2022)

Hotarare CA 28.09.2022 - avizare majorare capital social incorporare rezerve

CONPET SA (COTE) (28/09/2022)

Raport conform art. 234, aliniat 1, lit. i) din Regulamentul ASF nr. 5/2018

MedLife S.A. (M) (28/09/2022)

Disponibilitate Raport Sustenabilitate 2021