Update articol:

Dan Barna a fost desemnat candidatul USR pentru alegerile prezidențiale (video)

Sursa foto: Facebook

Liderul USR Dan Barna a fost desemnat sâmbătă, la Congres, candidatul partidului la alegerile prezidenţiale. Barna a obţinut 324 de voturi, din 466 exprimate. 

În scrutinul intern pentru desemnarea candidatului USR la Președinția României s-au înscris patru candidați: Dan Barna (ales cu 324 voturi), Mihai Goțiu (votat de 134 membri), Dumitru Stanca (votat de 5 membri) și Dragoș Dinulescu (votat de 3 membri).

“Este funcție în statul român care este mai importantă decât toate celelalte. Președinția României. Și dacă este o funcție care are mai mare nevoie de o parte din ADN-ul USR, de curajul, puterea de acțiune și elanul USR, aceasta este funcția de Președinte al României. Suntem singura forța politică din România care are o viziune și care a arătat că este dispusă să meargă mai departe. Vă cer doar să aveți încredere în mine că vă pot reprezenta cu succes și în calitate de candidat la Președinția României. Mulțumesc USR!”, a spus Dan Barna în discursul său.  

După desemnare, acesta a declarat:

“Am mai făcut încă un pas în obiectivul Alianței USR PLUS de a guverna în 2020.

Au avut azi loc alegerile pentru nominalizarea candidatului USR pentru președinția României. Le mulțumesc colegilor mei din USR că m-au ales să reprezint Uniunea Salvați România – USR.

Este un rezultat care confirmă eforturile, de 2 ani de când conduc acest partid, de a ne dezvolta, de a crește, de a fi ceea ce România are atât de multă nevoie, un partid nou, un partid proaspăt care să aducă societatea activă și modernă în spectrul politic, pentru a putea să mergem mai departe spre Europa.”

Rezultatul Congresului USRAm mai făcut încă un pas în obiectivul Alianței USR PLUS de a guverna în 2020.Au avut azi loc alegerile pentru nominalizarea candidatului USR pentru președinția României. Le mulțumesc colegilor mei din USR că m-au ales să reprezint Uniunea Salvați România – USR.Este un rezultat care confirmă eforturile, de 2 ani de când conduc acest partid, de a ne dezvolta, de a crește, de a fi ceea ce România are atât de multă nevoie, un partid nou, un partid proaspăt care să aducă societatea activă și modernă în spectrul politic, pentru a putea să mergem mai departe spre Europa.#candidat #prezidentiale

Publicată de Dan Barna pe Sâmbătă, 13 iulie 2019

 

 

Congresul USR: peste 500 de delegaţi îşi aleg prezidenţiabilul (video; ACTUALIZARE)

BVBStiri BVB

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (19/10/2020)

Tranzactii parti afiliate - SDTN si EFSA

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (19/10/2020)

Notificare rascumparare actiuni proprii 12 - 16 octombrie 2020

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (19/10/2020)

Numirea domnului Valentin Nae in functia de Director al Sucursalei CNE Cernavoda

RETRASIB SA (RTRA) (19/10/2020)

Raport auditor financiar parti afiliate sem I 2020

PURCARI WINERIES PUBLIC COMPANY LIMITED (WINE) (19/10/2020)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 12-16 octombrie 2020