Update articol:

Doina Dascălu a demisionat de la conducerea Electrica, pentru a prelua postul din Consiliul ASF

Sursa: Facebook

Doina Dascălu, președinte al Consiliului de Administrație al Electrica, a demisionat din această calitate, ca urmare a numirii de către Parlamentul României în funcția de prim-vicepreședinte al Autorității de Supraveghere Financiară începând cu data de 14 noiembrie 2018, potrivit unui comunicat al companiei.

În conformitate cu prevederile art. 12 alin 4 din Ordonanţa de urgenţă nr. 93/2012 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea Autorităţii de Supraveghere Financiară, în termen de 30 de zile de la data numirii, Doina Dascălu trebuia să procedeze la înlăturarea incompatibilităților dintre funcții.

Data de 14 decembrie 2018 va fi ultima zi în care va deține calitatea de administrator al Societății Energetice Electrica SA.

Totodată, ca urmare a renunțării doamnei Arielle Malard de Rothschild la calitatea de membru al Consiliului de Administraţie al Electrica SA, Consiliul de Administrație l-a numit pe Dragoș Andrei în calitate de membru provizoriu al Consiliului de Administrație, începând cu data de 1 decembrie 2018 și până la data de 30 iunie 2019 sau până la întrunirea Adunării Generale Ordinare a Acționarilor Electrica având pe ordinea de zi ocuparea poziției de administrator vacante, oricare dintre aceste date intervine prima.

 

BVBStiri BVB