Update articol:

Enel X Japonia demarează expansiunea la nivel național

  • Cel mai mare agregator independent de servicii de echilibrare a rețelei prin managementul consumului de energie din Japonia își extinde operațiunile pentru a oferi peste 200 MW de astfel de servicii în întreaga țară, reprezentând aproximativ 16% din piață internă niponă
  • Businessurile comerciale și industriale pot participa la echilibrarea rețelei prin managementul consumului de energie pentru a-și gestiona mai bine utilizarea energiei și pentru a sprijini rețeaua electrică a Japoniei

  Enel X Japonia, cel mai mare agregator independent de servicii de echilibrare a rețelei prin managementul consumului de energie al țării, își extinde acoperirea geografică în acest an, pentru a oferi servicii întregii Japonii. Compania va furniza servicii de echilibrare a rețelei și centrale electrice virtuale în regiuni noi din țară, acumulând și mai mult necesar de energie pentru a furniza servicii critice către rețeaua de electricitate a țării, potrivit unui comunicat.

Ushio Okuyama, Head of Enel X Japonia, a declarat: „Suntem mândri că oferim servicii de echilibrare a rețelei prin managementul consumului către rețeaua electrică națională a Japoniei. Portofoliul nostru pentru 2020 a depășit 200 MW, iar acum deținem aproximativ 16% din piața de echilibrare a rețelei prin managementul consumului de energie a țării. Lucrăm cu întreprinderi comerciale și industriale din Japonia pentru a le ajuta să-și gestiona mai bine utilizarea energiei și pentru a sprijini rețeaua. Companiile sunt plătite pentru a pune la dispoziție resurse critice la nivel de cerere în rețea, ceea ce avantajează comunitatea în ansamblul său.”

Programul japonez de echilibrare a rețelei prin managementul consumului de energie susține rețeaua de electricitate atunci când raportul dintre ofertă și cerere este foarte strâns, contribuind la evitarea întreruperilor de energie. Afacerile locale de echilibrare a rețelei prin managementul consumului de energie ale Enel X au crescut pornind din regiunea Kyushu, în 2017, în zonele Tohoku, Tokyo și Kansai în 2019. Anul acesta compania va deservi întreaga națiune a Japoniei.

Programul de echilibrare a rețelei prin managementul consumului de energie al Enel X Japonia este deschis utilizatorilor mari de energie din toate regiunile. Industriile bine adaptate la echilibrarea rețelei prin managementul consumului de energie includ producția de oțel, produsele chimice și metalice, industria de celuloză și hârtie, gazele industriale, centrele de date și companiile de tehnologie, precum și managementul proprietăților.

Prin această extindere, compania a deschis recent un nou birou în Osaka, pe lângă sediul central din Tokyo. Enel X Japan va profita de experiența sa operațională pentru a oferi servicii de calitate clienților săi existenți și celor noi.

Programele de echilibrare a rețelei prin managementul consumului încurajează utilizatorii să-și ajusteze consumul de energie pentru a ajuta la stabilizarea rețelei atunci când sunt solicitați de sistem. Enel X Japonia este o filială a Enel X, divizia globală de servicii energetice avansate a Grupului Enel care deține poziția de lider în programele de echilibrare a rețelei prin managementul consumului de energie la nivel global, cu o capacitate totală de peste 6,3 GW gestionată și repartizată în cele două Americi, Europa, Asia și Oceania.

BVBStiri BVB

UCM RESITA S.A. (UCM) (16/04/2021)

Completare Convocare AGAO 28 (29).04.2021 versiune limba engleza

Patria Bank Obligatiuni 2028 EUR (PBK28E) (16/04/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014