Update articol:
Parlamentul a votat bugetul de stat pe 2019 în forma iniţială, Iohannis – obligat să-l promulge

Eugen Teodorovici către senatorul PNL Florin Cîțu: ”Ești frumos! Chiparosule! Cîțule, după ce că ești urât, ești și prost!(vezi video)

Parlamentul a respins, miercuri, cererea de reexaminare a Legii bugetului de stat pe 2019, trimisă de preşedintele Klaus Iohannis, adoptând proiectul în forma trimisă iniţial la promulgare. S-au înregistrat 245 de voturi „pentru”, 115 – „împotrivă” şi 2 abţineri. 

Dezbaterile din comisiile reunite de buget finanțe din Camera Deputaților și din Senat au durat, miercuri, mai puțin de o oră, fără sa existe discuții punctuale pe amendamentele opoziției. În schimb, au avut loc mai multe schimburi de replici acide între putere și opoziție, potrivit stirilorprotv.ro.

Concret, în timp ce, de exemplu, senatorul PNL Florin Cîțu depunea un amendament, ministrul Finanțelor Eugen Teodorovici le-a cerut colegilor săi să respingă acest amendament și a lansat la adresa lui Cîțu mai multe afirmații ironice.

Ministrul Finanțelor Eugen Teodorovici, către senatorul PNL Florin Cîțu: ”Ești frumos! Chiparosule! După ce că ești urât, mai ești și prost. Ai auzit? Cîțule, după ce că ești urât, ești și prost!” (vezi video – https://stirileprotv.ro/stiri/politic/teodorovici-catre-un-senator-pnl-dupa-ce-ca-esti-urat-mai-esti-si-prost-chiparosule.html)

Întrebat de jurnaliști de ce a folosit aceste apelative, Teodorovici a susținut că nu a spus nimic urât: ”Am spus ceva urât? Am zis frumosule, chiparosule. Vedeți ce înseamnă chiparos.”