Update articol:
Financial Intelligence - partener media la CENTRAL EUROPEAN GAMBLING SUMMIT 20

European Gambling Summit 20, la București, între 10 și 11 martie

FinancialIntelligence.ro este partener media al evenimentului Central European Gambling Summit 20, organizat de revista Casino Life and Business Magazine, între 10 și 11 martie 2020, la Magic Place Grant, în București.

Evenimentul, aflat la cea de a zecea ediție, va fi structurat pe durata a două zile și va beneficia de implicare internațională, atât din partea speakerilor cât și a participanților, dar și a subiectelor prezentate și dezbătute, spun organizatorii.

Programul evenimentului desfășurat sub deviza “Viitorul a Început Ieri” prevede, în premieră, o zi de conferință și o zi de training pentru operatorii de săli de jocuri și pentru tehnicienii acestora.

Tot în premieră, programul zilei de conferință prevede două sesiuni IMGL – Internațional Masters of Gaming Law  (joc responsabil și legislație pan europeană) și două paneluri de dezbateri BMM (conformitate și cyber securitate).

IMGL este o asociație non-profit cu mai mult de 340 de membri la nivel global. Membrii săi sunt recunoscuți ca experți de vârf în jurisdicțiile lor și sunt implicați în majoritatea dezvoltărilor și problemelor din sectorul jocurilor de noroc din întreaga lume.

BMM testlabs este un laborator de testare independent prezent la nivel mondial.

Pe lângă acestea, sunt programate paneluri dedicate legislației de gambling regionale, alegerii sloturilor, alegerii platformei de jocuri online, pariurilor de mâine sau modalităților de plată ale viitorului.

Ziua a doua a evenimentului, zi dedicată trainingului, se va bucura de participarea unor speakeri români și străini recunoscuți pentru cunoștințele lor în domeniu, atât pe partea de organizare a sălilor de jocuri cât și pe partea tehnică.

Un loc aparte în program îl va avea și expoziția B2B boutique-style ce va permite celor prezenți să vadă noutățile apărute.

Cei interesați să participe se pot înscrie completând Formularul de Înregistrare de mai jos.

Formular-Inregistrare-CEGS 20

BVBStiri BVB

MECANICA FINA SA (MECE) (23/07/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

IMPACT DEVELOPER & CONTRACTOR S.A. (IMP) (23/07/2021)

Raport conf. art. 92 ind. 3 Legea 24/2017

BITTNET SYSTEMS SA BUCURESTI (BNET) (23/07/2021)

Prelungire credit overdraft - Dendrio Solutions

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (23/07/2021)

Solicitare completare ordine de zi AGA 11.08.2021