Update articol:
DUPĂ CE  FONDUL AMERICAN DE INVESTIȚII J C FLOWERS A ACHIZIȚIONAT PIRAEUS BANK ROMÂNIA,

FIRST BANK a inaugurat astăzi prima sa sucursală sub noua identitate de brand

Dominic Bruynseels – Executive President First Bank, a spus: “Suntem aici pentru a face banking în stil american

FIRST BANK a inaugurat astăzi prima sa sucursală sub noua identitate de brand, după ce Piraeus Bank Romania a  fost achiziționată de Fondul American de Investiții JC Flowers & Co, în iunie 2018.

Până la sfârșitul anului, toate cele 40 de sucursale din București, precum și unitatea bancară din Alba Iulia vor purta noua identitate de brand a băncii, conform unui comunicat de presă.

La începutul anului viitor, procesul de rebranding se va extinde și la nivelul sucursalelor aflate în țară.

Este prima investiție pe care fondul american JC Flowers &Co. o face pe piața din România și în Europa Centrală și de Est.

În România, banca deține singura platformă de shopping bancar online prin interacțiune video, 100 de sucursale și are peste 1200 de profesioniști aflați la dispoziția clienților.

Dominic Bruynseels – Executive President First Bank, a spus: “Vrem să aducem serviciile bancare la un nou nivel și să dinamizăm piața – suntem aici pentru a face banking în stil american. Stilul nostru de banking trece dincolo de ceea ce este în mod normal OK pe această piață, spre “mai bine decât OK”.

Pentru clienții noștri spunem: Veniți să vorbim! Suntem aceiași consultanți bancari deschiși și ne perfecționăm în fiecare zi. Pentru voi sunt disponibile propuneri și soluții de afaceri îmbunătățite și mai relevante.

Pentru comunitatea largă spunem: Suntem aici pentru a contribui, pentru a face România mai bună în toate modurile în care putem. Veți vedea asta!

Pentru angajații noștri spun: Vă mulțumesc pentru eforturile depuse până acum. Rămâneți concentrați pe nevoile clienților. Împreună trebuie să dăm viață numelui nostru – FIRST BANK”.

Nicolae Dănilă – Chairman of the Board of Directors First Bank, a declarat: „Emoțiile mele sunt generate de cel puțin două motive:

  • fac parte din echipa mare First Bank care lansează astăzi un nou brand și construiește o nouă bancă având capital american majoritar;
  • în același timp retrăiesc momentul petrecut acum 44 de ani la care am participat si anume deschiderea primei sucursale a unei bănci americane în România și în Europa Centrală și de Est. Am lucrat la această bancă peste 22 de ani, trecând prin multe nume ale băncii datorită  Pentru români numele băncii era “ Banca  Americană” . A fost un moment de referință în istoria relațiilor României  cu Statele Unite. A fost o poveste de  succes.

Astăzi începem un nou proiect cu un puternic acționar american, având parteneri clienții noștri și mass media. Sunt convins că va fi un proiect de succes.  Construim împreună o instituție financiară românească responsabilă, dedicată pe termen lung  adaugării de valoare pentru toți stakeholderii noștri: acționari, clienți, comunități locale, societatea românească. Vom  sprijini activ programul național de incluziune și de educație financiară”.

J.C. Flowers & Co. este unul dintre liderii domeniului de private equity, dedicat investițiilor globale în industria serviciilor financiare. Fondat în 1998, J.C. Flowers & Co. a investit peste 15 miliarde de dolari în 53 de companii de portofoliu din 18 țări, într-o varietate de subsectoare ale industriei financiare, ce includ domeniul bancar, asigurări, reasigurări, servicii financiare specializate și servicii de management al activelor. J.C. Flowers & Co. gestionează active de aproximativ 6 miliarde de dolari și are birouri în New York și Londra.

BVBStiri BVB

SIF MOLDOVA S.A. (SIF2) (22/01/2021)

Notificare prag detineri/vot >5%

DEUTSCHE BANK TURBO LONG 0.10/7/7.5 (EBDBKTL29) (22/01/2021)

Notificare Erste Group Bank AG - Certificatul EBDBKTL29 este sold-out

UAMT S.A. (UAM) (22/01/2021)

Hotarari AGA E 22.01.2021